Sivut

lauantai 21. huhtikuuta 2012

Ostossatoa sisustuspuolella

Keskiviikkona HP:llä, torstaina illastamassa ystävien kanssa kaupungilla, eilen ihanan ystävän maisterijuhlat. Nyt viimeinkin koneen ääressä. Löysin kuin löysinkin Hulluilta Päiviltä vaikka mitä, vaikka aikeet olivast alunperin toiset. Parhaat ostokset olivat lahja ystävälle eilisiin juhliin isommalla ystäväporukalla hankittuna sekä heräteostoksena Michael Korsin beiget ballerinat. Ylimmässä kuvassa vilahtaa uusi matomme, joka on edelleen kokoa liian pieni kuin tilasimme. Maanantaina saamme omamme kotiin.

Villeroy & Bochin kuuden kappaleen shampanjalasit olivat mieletön löytö, kauniin mallisia! Nämäkin sujahtivat lahjapakettiin. Mahtavat kemut, parhaita ystäviä koolla ja sankari oli kaunis kuin mikä. Nyt valmistaudumme hiljalleen miehen kanssa viikonlopun toisiin juhliin, tupareihin. Voin uskoa että paljon kivaa illalla tiedossa! Itselleni ostin Snön kaulakorun joka oli heti eilen pikkumustan kotelomekkoni parina ja ystävän lahjapakettiin vielä samanmoisen aniliininpunaisena. Lisäksi ostin Pentikin pallolamppuumme vitivalkoisen Deco-varjostimen, joka löytyy myös keittiövalaisimesta. Hyvää viikonloppua kaikille!


2 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia olet tehnyt, aloin himoitsemaan varsinkin tuota Gantin pyyhettä ja rasvaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka, kivoja juttuja lopulta löytyi vaikka ensin epäilin, harvat näistä vain jäivät itselle kun oli niin kiva shoppailla lahjoja muille ;)

      Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...