Sivut

tiistai 17. huhtikuuta 2012

Nopeasti vain pyörähdän hulluille...

..päiville. Kiirettä kiirettä mutta koskapa sitä ei olisi. Töissä on paljon mielenkiintoisia juttuja meneillään ja iltaisin on myös menoa. Kävin vihdoin hakemassa puutuolillemme maalin ja tuolivanhus odottelee vain käsittelyä olohuoneessamme. Huomenna aion suunnata käväisemään keltaisille päiville mutta toisin kuin viimeksi, en kasaa listaa mitä aion ostaa, vaan esittelen myöhemmin, mitä ehkä olen löytänyt sisustukseen liittyen. Kuvastohan käytännössä toistaa itseään kerrasta toiseen. Ja pysyy itselläkin jonninmoinen jännitysmomentti päällä. Tämä ei nyt liity kotiin millään tavalla, mutta paras ostokseni aiemmilta hulluilta päiviltä on tässä. Viimeinen beige kappale joka jäljellä oli juuri oikeaa kokoa. Muita suosikkeja ovat V&B:n tarjouksessa olevat New Wave-astiat.



Trenssi/Burberry, huivi/Zara. Huomenna aion välttää kaikenlaista hysteriaa ja käydä pikaisesti paikalla pyörähtämässä. Aiemmin oli helpompaa kun edellinen työpaikka oli Stockan vieressä. Teitä on varmaan muitakin tulossa ;) Ehkä törmäämme ohimennen tungoksessa!

10 kommenttia:

 1. Täältä tullaan neljän aikoihin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisipa ollut hauska törmätä :) Ehkä ensi kerralla.

   Poista
 2. Eiköhän sitä pidä näyttäytyä, ihan vaan tunnelmoimassa ;)

  Ei vainkaan, en oikein mitään nähnyt esitteessä, jota olisi tarvinnut, joten epäilemättä päädyn vaan taas ostamaan jotain normaalihintaista, mielellään vielä sellaista, jota joutuu sovittamaan = jonottamaan ensin pukukoppiin, että pääsee jonottamaan, että saa sen ostettua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huhhhh eilistä tosiaan selvitty. Hullu hulina. Ja kaipaamiani Korsin laukkuja ei enää iltapäivällä ollut, ei sinänsä ylläri koska varmasti menivät jo aamusta. Sentään jotain tarpeellista lähinnä lahjaksi löytyi :)

   Poista
 3. Muistan tuon trenssin menneiltä päiviltä, itsekin haaveilin siitä. Tosi kaunis!! KS

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ilmat vaan vielä eivät anna periksi sillä meinasin eilen jäätyä tämä päällä tallustellessa :S

   Poista
 4. Olen muutaman korttelin päässä töissä, mutta tällä kertaa tuntui, ettei kuvastossa ollut mitään mikä olisi PAKKO saada. Taidankin kerrankin jättää väliin, jos menen vain fiilistelemään, lähtee sieltä kuitenkin jotain mukaan. Ja luultavasti jotain sellaista, jota ilmankin voisin elää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, suosittelen välttämään jos ei ole ihan pakko. Ei tuosta hulinasta niin paljon nauti ;) Mutta ihania lahjoja löysin ystävälle!

   Poista
 5. Ihana laukkuhan sieltä jäi käteen. En kyllä aio edes yrittää peitellä sitä että hullut päivät on mun lempivuodenaika joulun ohella. -nimim. arvaa vaan kuka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikai vaan Korsin laukku? Se yksi ainoa himoitsemani tuote kuvastossa! Nopeat elävät :)

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...