Sivut

tiistai 1. toukokuuta 2012

Siskon pesueella kylässä: kylppäriä

Täällä yksi nuhanenä koittaa viltin alla pysyä tolpillaan. Eilinen ilta oli oikein hauska, mutta jo päivällä tuntui kurkkukipua ennen juhlia. Aamulla suuntasimme kuitenkin Kaivopuistoon vappubrunssille, mutta siellä vilunväreet vasta iskivätkin ja kurkku tuntui hiekkapaperilta. Tyl-sää! Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin sairastaminen, ei jaksa tehdä mitään eikä pääse urheilemaan..

Kameran jätin kaverille ennen lähtöämme illalla kaupunkiin, joten vappukuvia ei ole vielä luvassa. Esittelenpä ihania wc- ja kylppäritiloja systerin kodista. Yläkerrassa on valkoinen wc ja alakerrassa tyylikkään harmaa. Kylppäristä löytyy vielä kolmas. Kumpi näistä on oma suosikkisi?


Itse en osaa päättää kumpi on kivempi, molemmat ihania. Valkoinen wc-tila on ainakin raikas ja seinässä käytetty laatoitus ihanan kiiltävää ja modernia.

Kylppäritiloissa on käytetty kivasti eri materiaaleja. Suihkutilan ulkoseinässä on rapattua harmaata seinää ja saunan voi säätää päälle suoraan kylpytilan seinästä oikealle lämpötilalle. Toisessa seinässä on käytetty vaaleaa puupaneelia, joka tulo tilaan vähän modernia mökkimäistä tunnelmaa. Paraa paikka tulee varmasti olemaan suihkutilan lepotila, johon sisustetaan sohvat yms. ja koko seinän kokoinen rantamaisematapetti näyttää siltä, että tekisi mieli pulahtaa järveen siltä istumalta.

Toivottavasti teillä oli hauska ja aurinkoinen vappu, itse ainakin nautin täysin lukuunottamatta tätä piinaavaa ja väsyttävää kurkkutautia.

4 kommenttia:

 1. aikas ihana toi tapetti! näyttää niiiiin aidolta, että mieli tekis uimaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapetti oli hieno, vielä kun sisustaa oleskelutilan kivaksi laiturin jatkeeksi niin avot! :)

   Poista
 2. Upealta näyttää ja vau, mikä tapetti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos SanMa, joskus kuvia sitten täysin sisustettuna enempi :)

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...