Sivut

lauantai 31. maaliskuuta 2012

Aamukahvia nuhanenälle

Alppimatkamme jälkeen olen niiskuttanut enemmän tai vähemmät. Luulin olevani jo terve, kunnes torstaina kunnon pöpö taas isku ja kurkku tuntuu hiekkapaperilta. Ei ollenkaan kivaa. Kaikessa kiireessä ja flunssaisena ovat postauksetkin jääneet, vaikka ideoita on ollut vaikka mitä. Onneksi aamukahvi uudesta mukista piristää. Ostin töihin tämän uuden termosmukin, merkkiä Qdo Design. Pitää kahvin kauan lämpimänä ja on nätti, käteen menevä. Aiempi oma Sagaformin mukini lipsahti lattialle ja hajosi.

Muki ja narsissit piristävät tätä aamua. Tiedättekö, se tunne kun voi olla pikkujutuista kovin onnellinen. Ihana tunne! Eilen pääsin höpöttelemään ihanan naikkosen kanssa koko illaksi tyttöjenjuttuja. Ja pieni hääpäivitys: varasin ajat hääpukujen sovitukseen parin viikon päähän lauantaille. Kaasot kainaloon ja menoksi!

Pienet asiat piristävät! Hyvää viikonloppua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...