Sivut

keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Täällä ollaan: uudessa kaupunkikodissa

Se tunne, kun odottaa innolla työpäivän loppuvan että pääsee uuteen kotiin järkkäilemään ja sisustamaan, vaikkakin lukuisten muuttolaatikoiden keskelle. Täällä ollaan!

Koko viikko on mennyt hurjaa kyytiä: torstaina teimme muuton muuttofirman kautta (suosittelen ja tulen tekemään tästä oman postauksen), perjantaina järkkäilimme ekat tavarat paikoilleen, viikonlopun vietimme tyttöjen kanssa Turussa, maanantaina purettiin loput lootat ja ne haettiin pois, tiistaina siivosimme oman vanhan asuntomme, tänään olimme jo uuden ensi kevään varsinaisen uuden kotimme yhtiökokouksessa ja näimme myös mukavanoloisia naapureita. Samalla poikkesimme vanhan asunnon kautta ja jätimme avaimet uudelle tulokkaalle ja totesimme, että CASE CLOSED, aika siirtää nokka kohti keskustaa viimeisen muuttokuorman kera. Olemme molemmat ihastuneita tähän uuteen kotiimme! Toivottavasti tulette viihtymään taas uusien postauksien parissa vaikka kesähelle ulkona ihanasti lämmittääkin, tulen siitä itsekin täysin siemauksin nauttimaan!Tervetuloa eteiseemme, kamerassa on myös muuttokuvia mutta tässä ensinäkymiä. Tästä on hyvä aloittaa ja kodin tunnelmaa tulossa jahka kesäterasseilta ehtii :) Täältä on hyvä suunnata keväällä omaan paritalokotiin vaikka sisältää riskin: nyt jo tuntuu että jään tänne!


K niinkuin Koti - sellainen tämä tilapäiskoti on nyt meille isolla kirjaimella. Rakastan niin tätä vanhan talon tunnelmaa! Huh alkaa jo käymään niin ylikierroksilla koko tohinan jälkeen että menen unten maille, kuulemiin ihanat!


14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos paljon, täällä ollaan taas bloggailemassa :)

   Poista
 2. Onnea uuteen kotiin! Huh, mikä vauhti sinulla on ollut päällä. Näillä helteill muutto on varmasti ollut aika kovaa puuhaa... :)

  Boulevard of Beatris

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh kun vauhti saatiin päälle niin mentiin täysillä maaliin ;) Kiitokset ja kuten aiemmin sanoit, täytyy varoa ettei liikaa taas kiinny ytimessä asumisen helppouteen :)

   Poista
 3. Ihanalta näyttää; kyllä tuolla kelpaa asustella omaa kotia odotellessa :) Ja lähellä sijaitsevat kesäterdet ovat aina hyvä lisäbonari ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesäterdejen välitön sijainti on ehdotonta plussaa :) Kiitos Krista!

   Poista
 4. On todella mielettömän oloinen koti. Onnea siis uuteen (väliaikaiseen)kotiinne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks babe, kyllä taas ideat ja inspiraatiot lentelevät täällä asuessa :) Malttaako täältä lähteä..

   Poista
 5. Oi että kun näyttää ihanalta! Tiedän sen tunteen, kun odottaa innolla että pääsee uuteen kotiin järjestelemään ja sisustamaan, muistan sen vielä reilun kuuden vuoden takaa ja kaipaan sitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi! Todellakin, tosin tähän kotiin emme osta juuri mitään uutta vaan vanhatkin myytiin, mutta sitten seuraavaan pääsee ideoimaan hankintoja :)

   Poista
 6. Onnea uuteen kotiin <3 Kuvia jo niin odotellessa, ihanalta näyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Padmerine, teilläkin jännät suunnitteluajat edessä! Kuvia tulossa sitä mukaan kun aurinko antaa periksi!

   Poista
 7. Ihanalta vaikuttaa tämäkin kotisi :) Innolla odotellaan kuvia kodista ja suunnitelmia seuraavasta. Saanko kysyä mistä tuo lipaston päällä oleva lasinen kynttilämalja on?
  Ellen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ellen ja kiva kuulla! Saa toki kysyä ja se on Stockalta Casa Stockmann-mallistoa. Ostin sen häihimme koristukseksi ja siinä se nyt nököttää :)

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...