Sivut

keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Ripaus kultaa kattauksessa

Viikonlopuna juhlitaan monessa kodissa valmistujaisia, siitäpä tulikin mieleeni tämä kaunis kattaus. Yhdestä suosikistani, Stylizimo-blogista, bongattu kultasävytteinen kattaus on äärimmäisen kaunis, vaikka on uuteen vuoteen vivahtava, sopii mainiosti myös kesäjuhliin tai vaikka niihin valmistujaisiin! Beigeen ja kultaan taittavat paperipallot tuovat kattaukseen kivasti näyttävyyttä.

Ja täällä nukutaan viimeistä yötä omassa nykyisessä kodissa. Elämää muuttolaatikoiden keskellä ei ole onneksi ehditty liiaksi viettää, koska maanantaina sovittiin muutto ja huomenna muutamme muuttofirman kanssa. Homma on mennyt semmoista haipakkaa että ei käsitä, kaksi iltaa on pakattu yötä myöten - mutta mahtavaa olla pian uudessa tilapäiskodissa, enää ei tunnu haikealta!

Seuraavat postaukset tulevat uudesta citykodista, sen jälkeen kun tyttöin kevätretki Turkuun on saatu vietettyä viikonloppuna! Ehkäpä armas miekkonen ehtii siinä välissä vetää laatikoiden sisältöjä paikoilleen. Hugs!
Juhlan täyteistä kesäviikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

 1. On kyllä upea kattaus <3 Sopii tuo kulta upeasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä palloja pitäisi askarrella omaankin kattaukseen joskus :)

   Poista
 2. Noi pallot on kyllä kivoja. :) Eikä kattauksessakaan vikaa ole.
  Hyvää muuttoa muru. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja muutto tehty ja vihdoin viimein nettiyhteys saatu tänään asuntoon, huhhh! Mutta niin mahtavaa olla täällä keskustassa, I`m in love <3 Kuvia tulossa lähipäivinä!

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...