Sivut

keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Kympistä nautiskellen Olossa

Kymppi tuli täyteen yhteistä taivalta miekkosen kanssa jo kuun alussa mutta kaiken muuttohässäkän keskellä nämä kuvat ovat jääneet laittamatta ja tulivat mieleen hyvää ruokaa juhannusta varten miettiessä. KYMPPI! On ollut elämäni paras kymppi sisältäen monta muutosta ja matkaa, kaikki yhdessä tehden.

Juhlimme kymppiämme romanttishenkisissä tunnelmissa Ravintola Olossa Kasarmikadulla. Saimme häälahjaksi ystäväporukalta menulahjakortit viineineen Oloon - lahjakortti laaturavintolaan oli yksi häälahjatoiveemme ja tämä paketti oli oikein hyvä! Kiitos vielä asianomaisille jotka tätäkin saattavat lukea. Suosikkejani olivat kuha ja jälkkäriksi nautittu luomulakritsi ja maut olivat hyvin skandinaavisia. Ainoa, mitä kaipasimme, olisi ollut vähän intiimimpi tila. Tuntui, että vieruspöydässä liki istuvat rouvat keskittyivät enemmän meihin kuin toisiinsa. :) Taste of Helsinki-tapahtumassa Olon teltasta valitsemani makupala "Rørvikin lohta ja Merimaskun uutta perunaa" oli parhaasta päästä kaikista maisteluannoksista. Hyvästä ruoasta nauttii pidempään ja löytää ihan uusia makunystyröitä.

Sain myös lahjaksi hurjan suloisen korun. Jätkänpätkä oli pyöräillyt eräs aamu Kauppatorille aamukaffelle, jossa Lorukorun omistajilla oli pieni pop-up koju. Myymälä sijaitsee Uudenmaankadulla. Tämä käsintehty hopeinen kaulakääty sattui hänelle mukaan ja lahjarasiaan minulle. Kaunis muisto seuraavat vuosikymmenet


Aurinkoista päivää ja juhannuksen odotusta!

8 kommenttia:

 1. Paljon onnea täydestä kympistä :) !! Meilläkin tulee mieheni kanssa kymppi täyteen elokuussa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, onnea teillekin etukäteen, pitkällä ollaan! ;)

   Poista
 2. Kymppi on pitkä aika, onnea siitä!! Niin kauniita kuvia jälleen! Hyvää juhannusta J:lle :) -Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkä mutta niin lyhyt, aika menee tajutonta kyytiä :) Kiitos ja samoin Laura!

   Poista
 3. Huisisti onnea kymmenen vuoden johdosta! :) Meillä pyöreitä juhlittiin alkuvuodesta - hurjaa, miten nopeasti tuo kymmenen vuotta on vierähtänyt; vastahan sitä miehen kanssa tavattiin! :D

  Ihanaa juhannusaikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kiittää ja onnea teillekin, kyllä on niin yhteen kasvanut näinä vuosina että välillä voisi toimia ajatustenlukijana ja silti löytää aina uusia puolia :) Hauskaa juhannusta!

   Poista
 4. Voi ihanaa. <3
  Tekin olette olleet junnusta asti kimpassa... :)
  Onnea ihan hirmuisesti, ei muuta kun seuraavaa kymppiä päin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoista ja oikein hyvää juhannusta teille! <3

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...