Sivut

keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Kodin snadi kylppäri

Kotimme kylppäri on varsin kompakti kokonaisuus. Silti sinne mahtuu pesukone, suihku, kokolaisen laaja joukko erilaisia kauneudenhoitovälineitä, wc, pyykkikori ja pyyhekuivaimet kaikki hyvin samaan tilaan. Pieni on sievää mutta aika ihana päästä sitten aikanaan omaan isoon kylppäriin, vaikka ei-saunaihmisenä en juuri ole saunaa kaivannut. Kylppäri on saatu aika viihtyisäksi kauniilla hopeareunaisella peilillä ja neutraaleilla peruskaakeleilla. Huomenna on tiedossa kiertelyä uutta asuntoa varten mm. keittiökalusteliikkeissä sekä takkamestareilla. On kyllä tässä kesän kynnyksellä päässyt hieman lipsahtamaan taka-alalle koko urakka :)


Tykkään wc-kylppärin peilitoteutuksesta, pesee mennen tullen vanhat nuhruiset peilikaapit.


Koska tilaa ei ole ihmeesti, kaikki korut ja purnukat ovat sulassa sovussa keskenään. 

Nautitaan helteestä ihmiset! Ylihuomenna pääsemme juhlimaan upean pariskunnan häitä jälleen, edellisistä häistä onkin aikaa hurjat 1,5 viikkoa. Häät ovat maailman kauneimpia juhlia! Tulossa postausta edellisten häiden DIY niskanutturasta, vaikka kauas sisustusjutusta heittääkin - menköön tänä juhlakautena.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Peili tuo ripauksen luksusta ja vanhaa aikaa kylppäriin, parasta antia :)

   Poista
 2. En juurikaan seuraile sisustuspainotteisia blogeja, mutta tämä sinun nurkkasi on kyllä poikkeus ♥
  Ihania tunnelmia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mona, olen otettu! ♥ Mukava että olet tänne löytänyt ja sinun blogisi näyttää myös äärimmäisen kiinnostavalta!

   Poista
 3. Tuo peili on kyllä kaunis ja sopii hienosti noin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Marru, sopii mielestäni hyvin vanhan asunnon tyyliin :)

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...