Sivut

keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Bulevardin kautta kotiin: Granit

Aiemmassa postauksessa kerroinkin poikenneemme Granit-myymälässä. Kollega on vieraillut putiikissa Ruotsissa useampaan otteeseen, itselle tämä visiitti oli ensimmäinen kerta. Myymälää on buustattu jo sisustusblogeissa, mm. täällä. Se on auennut nyt kesäkuun alussa, täytyi piipahtaa heti käymään. Myymälä on melko pikkuinen ja hinnat keskitasoa, mutta paljon ihania ideoita. Sisustuotteissa korostuivat mielestäni kaunis moderni mökkimäisyys, industrial ja jollain tapaa myös Ikeamaisuus, värimaailma mukaili paljon mustaa, valkoista ja harmaata.

Huom! Kaikki kuvat paitsi alin kuva on otettu iPhone 5:lla, en juuri lisää blogiin muita kuin järkkärillä otettuja kuvia mutta nämä ovat ihan sopivan selkeitä ja ihan yllätyin hyvästä kuvalaadusta. Kauniista kohteista saa kauniita kuvia! :)
Lempparini oli tämä hento valokaapeli pienillä valkoisilla pyykkipojilla, johon voi laittaa vaikkapa valokuvia riippumaan. Ihana idea! Toinen mihin ihastuin olivat rennot riippumatot, jotka suorastaan kutsuisivat terassille! Tämä alempana oleva kuva kertoo jo vähän mitä pussista saattaa löytyä rantautuneena eteiseemme. Jotain näihin liittyvää, lisää tulossa viikonlopputervehdyksen muodossa.Piipahtakaa blogisiskot ja muutkin inspiroitumaan pikkuiseen Granit-putiikkiin!

Tänään vietetään 2-vuotiaan kummipoikamme synttäreitä ja jotain kivaa on tapahtumassa myös blogin puolella! Siitä myös tulevissa posteissa paremmin. :)

12 kommenttia:

 1. Tuonne on kyllä päästävä. mun blogiin on tulossa todella makee riippukeinu arvonta, kannattaa pysyä kuulolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä, täytyy tulla kurkkimaan! :)

   Poista
 2. Granitissa käyty. :) Tuolta tosiaan löytyy kaikkea kivaa, varsinkin mökille. Ps. Yllättävän hyviä kuvia iPhone 5:llä saa. :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mökille ja vaikka terassille, täytyy vierailla uudelleen keväällä kun on ajankohtaista ulkotyöt! Juu oikeassa valossa ja käsi vakaana sai oikein hyviä!

   Poista
 3. Tänne on kyllä päästävä vierailemaan! Olen kuullut niin paljon hyvää tästä monilta!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä, putiikki on pikkuinen mutta paljon kivaa katseltavaa ja hyviä ideoita!

   Poista
 4. Mäkin oon menossa tuonne ensi viikolla, siitä on nyt niin paljon puhuttu että onhan se nähtävä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin nämä leviää puskaradion kautta, itsekin luin blogeista tästä :) Hyvää viikonloppua!

   Poista
 5. Minäkin piipahdin paikalla jokin aika sitten. Paljon olisi ollut kaikkea ihanaa. Jotain pientä kotiutuikin. Täytyy kyllä piipahtaa toisenkin kerran :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös, jäin kaipailemaan vielä tuota pyykkinarupiuhaa ja valkoisia rautalankakoreja. Ja ne riippumatot! Olisikohan Granitillakin pian kesäalen aika ;)

   Poista
 6. Puhelimen kameralla voi saada jopa järkkäritasoisia kuvia, jos todella keskittyy kuvaamiseen eikä vain räpsi sieltä ja täältä. Oman blogini kuvat ovat pääasiassa kuvattu HTC One X -puhelimella ja joskus niitä on jopa epäilty järkkärillä otetuiksi. Usein toki laadusta näkee, että kuvausväline ei ole kunnollinen kamera, mutta aika hyvin olen pärjännyt tosiaan vain keskittymällä kuvaamiseen. :)

  Onnea muuten Inspirationiin pääsyn johdosta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää tulee kun malttaa pitää käden vakaana ja kohdentaa :) Järkkäriin haluaisin hankkia makron, ehkäpä lähiaikoina, niin lähikuvat ovat taas selkeämpiä!

   Ja kiitos ihana Irina!

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...