Sivut

maanantai 24. kesäkuuta 2013

Suomen kesä kauneimmillaan

Saaristolaismenua, mökkihyppelyä, ystävien seuraa, perheiden seuraa, poikien pyytämää lohta, auringonnousuja ja auringonlaskuja, vesisadetta ja ukkosta, aurinkoa, sangriaa ja grillattavaa, paljon naurua ja hönttejä juttuja, pienten elukoiden pelkäämistä, lukemista ja soutelua tyynellä järvellä - niistä oli meidän rentouttava juhannus tehty!

Kummipojumme nautiskeli mökkielämän temmellyksestä kuten meidän aikuistenkin seurue. Ja jej, kolmen viikon päästä alkaa kesäloma, vaikka joku voisi väittää että onhan siihen vielä aikaa. Kesäretket ulkomaille odottavat kaksin kappalein. Ranskan Nizza-Cannes on aikeissa valloittaa ensin ystävättären kanssa pitkän viikonlopun merkeissä naisten hemmottelulomalla ja sitten ystäväpariskunnan kanssa Kroatiaan. Odotan!Ja kyllä Suomen kesä on kaunein - onneksi tästäkin pääsee nauttimaan vielä moneen otteeseen!
Kiitos nauruista ja iloisista hetkistä seurueellemme!

Life is short - smile while you still have teeth.


8 kommenttia:

 1. Ihanaa mökkifiilistä näissä kuvissa. Suomen kesä ja luonto on kyllä jotain niin kaunista. Kivalta kuulostavat sinun lomasuunitelmat. Kroatia on ollut minulla muutamaan otteeseen suunnitelmissa, mutta aina tuli jotain peruutuksia, ettei reissuun koskaan päästy. Matkaopaskin löytyy! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olen luullut, että on ole mökki-ihmisiä, mutta vaatii vaan oikean olotilan, ihmiset ja sään niin johan viihtyy :) Toivottavasti Kroatian matkanne toteutuu vielä, on varmasti kovin kaunis paikka!

   Poista
 2. Kyllä näistä kuvista välittyy hyvä kesätunnelma, kiva fiilistellä muidenkin juhannusta :)) Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna ja toivotaan että sama kesäinen helle jatkuu mikä oli tänään!

   Poista
 3. IHanat juhannuskuvat ja superit lomasuunnitelmat teillä tiedossa!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lomaan aikaa 2,5 viikkoa, tulee loppunuupahtaminen kun vain odottaa loman alkua :) Ja kiitos ihanainen!

   Poista
 4. Näitä kuvia kun kattoo nii huomaa että suomen kesä on kyllä kaunis ja hyvin oot saanu tunnelmat napattua kameralle.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, mukava kuulla :) Hyvää viikonloppua!

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...