Sivut

lauantai 8. kesäkuuta 2013

Bedroom before and after mess

Makuuhuone kaaoksen keskellä ja sen jälkeen. Tuli heikkoja hetkiä muutossa kun meinasin jo luovuttaa tavaramäärän suhteen vaikka paljon kaikkea veimmekin kierrätykseen ja roskiin, mutta yllättävän hyvin kaiken roinan saimme aseteltua piiloon ja paikoilleen. Tähän auttavat: runsaat säilytystilat, jätesäkit, sängynalunen ja kanahäkkikomero. Tänään oli UPEA tunne herätä ensimmäistä kertaa rauhassa viikonloppuun ilman mitään muuttohässäkkää. Kiitos ihanat lukijat miten olette olleet mukana ja uuden tilapäiskodin onnitteluista, täällä viihdytään
!Makkari on kompakti kokonaisuus ja juuri sopivan kokoinen, olohuoneeseen on jäänyt enemmän oleskelutilaa kun makkarin neliöistä on säästetty.


Eilen piti ukkostaa ja sataa kaatamalla mutta mitä vielä, aurinko porotti koko illan taivaalta kun veneilimme ystäväporukalla kaupungin ja Espoon edustalla. Nyt tuntuu ihollakin että ensimmäiset auringonsäteet on saatu! Tänään vuorossa koko päivän kaupungilla shoppailua veljen ja seurueen kera ja illalla ystävien ilta. Kesä <3

8 kommenttia:

 1. Oi ompas kotoisaa :) Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sofia! :) Bongasin sinut Ikean Oikea koti-raadista, hieno juttu!

   Poista
 2. muutos ainakin on huikea ja kauniilta näyttää, onnea paljon tähän uuteen kotiin!! Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! Kyllä täällä viihtyy, etenkin kun ei näytä enää ensimmäisen kuvan kaltaiselta.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Anna, ainakin jälkimmäisissä on yritetty ;)

   Poista
 4. Tosi hyvältä näyttää, siis lopputulos! Tuo ensimmäinen kuva muistuuttaa sellaista 'vaatekriisi juuri ennen juhliin lähtöä' -tilanteelta. Silloin ainakin meidän makuuhuoneessa näyttää tuolta. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehhe sama kriisi täällä päällä aina lähtiessä :) Kun ei nyt ihan vielä ole sitä omaa walk-in-closetia niin tähän näkymään varmasti palataan!

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...