Sivut

sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Eteisen kuvakulmia

Eteisestä on vilautettu aiemmissa kuvissa pari kuvakulmaa mutta näistä suunnista ei ole vielä kuvia heitetty, kas tässä. Jos nelitöitä on rajoitetusti, luo tilantuntua valolla ja valkoisella. Pikkuisen kaksiomme neliöt eivät haittaa, koska sijainti on senkin edestä mitä parhain. Tänäänkin pyöräilimme siipan kanssa Indiedaysin järjestämälle Indietorille Hietalahden torille, jossa kuhinaa riitti. Olisin itsekin voinut mennä myymään kirppishengessä, mutta muutos yhteydessä kaapit tyhjentyivät jo ylimääräisestä siinä määrin, että tällä erää ei olisi juuri pöydän täytettä ollut. Tein pari ihanan ihanaa kesämekkolöytöä, niistä enemmän myöhemmin. Bongasin tuttuja bloggareita mutta painotus oli toki muotiblogien puolella kun oma genre on enemmän sisustamista. Torilta suuntasimme vakiopaikkaamme krepeille La Crepie-katukahvilan luo Stockmannin eteen. Kärystä saa kaupungin parhaat suolaiset ja makeat take away-kreppisapuskat.

Viikonloppu oli muuten rakkaudentäyteinen ihanissa häissä perjantaina pikkutunneille saakka juhlien. Eilen hengailimme väsymystä pois Koffarissa ystäväporukalla Bassline-ulkoilmafestareilla ja tänään oli sitten tätä kivaa kaupunkipyöräilyä tervehenkisissä tunnelmissa.Tässä näkymää olohuoneen alkupäästä eteiseen ja makkariin. Rakastan isoja, narisevia kaksoisovia makkarin ja eteisen välillä. Ihanaa alkavaa viikkoa, täällä vielä kaksi viikkoa lomaan!


6 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää.:) Upeat tosiaan nuo pariovet ja kaunis lattia! Onko se laminaattia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja on laminaattia, näyttää yhtä aikaa sekä etäisesti marmorilta että muovilta, mutta sen vaaleus viehättää paljon :)

   Poista
 2. Todella kauniilta näyttää pariovineen <3 Ihana!

  VastaaPoista
 3. Hieno valaisin eteisen seinällä! Kaunista muutenkin! -Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tuo kyllä eteiseen mukavasti särmää, kiitokset Laura. :)

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...