Sivut

maanantai 10. kesäkuuta 2013

Olohuone ja valkoiset neilikat

Yksi miellyttävimmistä asioista kaupungissa asuessa on extempore reissut keskustaan ja ystävien näkeminen ilman sen suurempia suunnitelmia. Tänään kiertelin kaupungilla ja poikkesimme kollegani kanssa vasta Bulevardille avattuun Granit-myymälään, jonka olette saattaneet bongata monesta blogista. Paikka kun on nyt todella hip ja pop rantauduttuaan vihdoin Ruotsista Suomeen. Olisin halunnut asettaa itseni riippumattoon ja ostaa kaikki kukkapurkit vaikka omaa terassia tällä hetkellä ei olekaan. Industrial-henkiset tavarat saivat kyllä ihastukseni. Lisää tulossa myöhemmin pienestä ostoksestani ja parhaat myymälän annit.

Mutta asiaan, viimeaikaiset postaukset ovat olleet toisiaan toistavia kodin kulmia ja lisää piisaa. Tässä hipsutellen makuuhuoneesta vihdoin olohuoneeseen kamera nenällä. Lidlistä hankittu valkoinen neilikkakimppu 2,99 € on mitä kaunein ja kestävin keittiösaarekkeella. Samoja kukkasia löytyi myös hääkimpustani ♥ Kamulta saatu ruusukimppu koristaa leveää ikkunalautaa. Voi kun olisi vielä napata syreeninoksia maljakkoon, niiden tuoksu viimeistään tuo kesän!
Huonekorkeus ja valoisuus ovat ehdottomasti tämän asunnon parhaimpia puolia. Tässä kodissa ei ole montaa kohtaa mistä en pitäisi. Vanha ja uusi kohtaavat kuten niiden pitääkin ♥ Olemme harvinaisen onnekkaita että tämä asunto osui eteemme, sillä Helsingin vuokratarjonta, etenkään alle vuoden sopimusajaksi, ei ole missään nimessä kummoinen ja kilpailu asunnoista on äärimmäisen kovaa.

Hauskaa viikonjatkoa lukijat, niin mukava että pysytte mukana!


8 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin! Oikein kivan näköinen kaupunkikoti teillä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Esmeralda kuin myös teilläkin! Kyllä täällä viihtyy mutta kulutus tahtoo lisääntyä kun joka päivä on nuo houkuttelevat kulmat ja ihanat pikkuputiikit ihan vieressä.. :)

   Poista
 2. Kaunista ja yksilöllistä!
  Mitä materiaalia lattia on?Näyttää tosi hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tuntuu tosi hyvältä, lämmin jalkojen alla! Lattia on juuri uusittu ja on laminaattia, mutta en ikävä kyllä tiedä sen enempää.. pidän myös kovasti, kiitos Ani!

   Poista
 3. On kyllä u-p-e-a kämppä. Olette kyllä tosi onnekkaita, kun tuollaisen helmen löysitte. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus oikeassa paikassa oikeaan aikaan :) Kyllä kierrettiinkin, näyttöjä takana vajaa kymmenen. Tämä oli paras tarpeisiimme, kiitos kaunis!!

   Poista
 4. Kyllä näyttää hyvältä. Hitsi kun sais sut meille sisustussuunittelijaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh Ansku aikamoinen kunnia, mutta kyllä täälläkin vielä harjoitellaan! :)

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...