Sivut

perjantai 14. kesäkuuta 2013

Moikat viikonloppuun liitutaululla

Muutos päivän blogikirjoitukseen alkuun: OmaDeco by J on liittynyt upeiden Indiedays Inspiration-blogien joukkoon. Mahtavaa ja paljon löytyy tästä kootusta porukasta jo tuttuja blogisiskoja, olen ylpeydellä osa porukkaa! Indiedaysia olen seurannut sen alkuajoista saakka ja tämä uusi laajennettu blogien joukko on antanut ainakin minulle monta uutta blogituttavuutta. Tästä on hyvä jatkaa samaan tuttuun malliin mutta vielä isommalla innolla!

Tällainen sieltä Granit-myymälästä sattui mukaan. Täällä yksi liitutaulujen diggailija, sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen ja viestit taulussa vaihtuvat tiuhaan. Välillä siinä lukee "muista ostaa munia" ja toisinaan joku jalo lause. Eilen olimme tyttöporukalla Taste of Helsinki-tapahtumassa ja meillä illalla nautiskelemassa yhden synttärisankarittaren kunniaksi valkosuklaajuustokakkua ja skumppaa. Tuumasimme samalla että tämmöisiä torstai-iltoja voisi olla vaikka joka viikko! Tapahtuma oli tänäkin vuonna mainio ja laaja valikoima Helsingin ykkösravintoloita.

Ihanaa viikonloppua sateesta huolimatta! Lähdemme häähumuun miehen veljen häihin, ensimmäiset häät sitten omiemme, hauskaa! Sen jälkeen saa vaan odotella rentoa mökkijuhannusta (ja sitä ennen kierrellä vähän alemyyntien ruuhkassa paria juttua etsimässä).

20 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon kovasti, ansaitset kyllä ehdottomasti paikkasi Indiedaysin porukassa :) Ja ihana tuo liitutaulu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Jossu, olipa kauniisti sanottu! :)

   Poista
 2. Tosi kiva tuo liitutaulu!
  Ihanaista viikonloppua ja onnea Indiedaysiin liittymisestä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Granitissa liitutauluja oli monessa koossa ja muodossa, kauniita! Kiitos paljon littleB!

   Poista
 3. Onneaponnea Indiedaysiin liittymisestä minunkin puolestani :)

  Itsekin tykkään hurjasti liitutauluista - yksi iso odottaa tälläkin hetkellä kiinnitystä työhuoneen seinään. Ja jes: noita liitutaulutusseja saa nyt sitten helposti Suomestakin! Itse en viime kesänä löytänyt moista oikein mistään, kun häitä varten etsiskelin, ja päädyin tilaamaan Etsysta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Krista, tämä oli nyt sopiva askel! :) Tusseja oli mustina ja valkoisina vesiliukoisina joten ei kun ostoksille, hinta 6e!

   Poista
 4. Suuren suuret onnittelut :), Ehdottomasti sun ihana blogi kuuluu sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heinie, ilman teitä ei tätä blogiakaan olisi! <3

   Poista
 5. Onnea onnea ja tervetuloa mukaan <3 Päivääkään en ole katunut, että lähdin aikoinani ID Inspirationin kelkkaan ja suuresti kiitollinen olen vieläkin, että saan olla osa tätä blogiyhteisöä. Toivottavasti sinäkin viihdyt :)

  Huoh, teillä on niiiiiin kaunista! PS. Granit on mulla kyllä Helsingin reissun eka pysähtymispaikka. Niin kivoja juttuja olen nähnyt teidän blogisiskojen sieltä ostaneen. Viikonlopputerkkuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria, uskon varmasti viihtyväni teidän muiden inspiroivien blogien joukossa! Olen miettinyt mihin suuntaan blogin kanssa menisin ja tämä yhteistyö on sopii mainiosti :) Ja kiitos, kuin myös, olen blogisi vakiovieras!

   Poista
 6. Onnea kovasti!:) Ja tosi kiva liitutaulu. Rentoa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kuin myös, täällä odotellaan häähumun alkamista iltapäivästä :)

   Poista
 7. Onneksi olkoon Indiedaysin porukkaan liittymisestä, olet ehdottomasti ansainnut paikkasi heidän joukossaan, blogisi on ihan tajuttoman hyvä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi iso kiitos Beatris, on myös ollut ilo löytää uusia inspiroivia blogeja kuten sinun omasi! :)

   Poista
 8. Jee! Onneksi olkoon ja tervetuloa jengiin!! ;) <3

  VastaaPoista
 9. Onnea Indiedaysiin liittymisen johdosta! :)
  Minäkin pyörähdin eilen Granitissa pikaisesti ja ensivaikutelma oli tosi kiva. Pitää mennä vielä uudemman kerran paremmalla ajalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja täytyy nyt kierrellä muutenkin kauniita pikkuputiikkeja, ehkä kesälomalla yksi päivä uusien tuttavuuksien löytämiseen :) Vinkkejä otetaan vastaan!

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...