Sivut

torstai 22. maaliskuuta 2012

Bodum ja 3+1

Kolmeykköset ovat täällä taas. Eilen tavatessa ystäviä töiden päälle ruokailun merkeissä Namussa keskustassa poikkesin samalla tungokseen. Sokoksen 3+1-päivät (tai oikeastaan 4+1) ovat erityisen lähellä sydäntä omiin työkuvioihin liittyvistä jutuista. Pinkkiin pussiin osui mm. valkoinen keraaminen paistinpannu, Bodumin mukit, Qdon termosmuki, Pentikin käsipyyhkeitä sekä muuta pientä. Ivana Helsingin punainen Tent-huopa meinasi lähteä mukaan, mutta loppukädessä punainen väri ei tuntunutkaan niin hyvältä, vaikka parvekkeelle väriä täksi kesäksi haetaankin. Bodumin mukeja olen aiemminkin ihaillut, normaalisti pari kappaletta maksavat 29,95, nyt 19,95. Ihastuin myös Bodumin kuumajuomalaseihin, todella kaunis muotoilu.


Tässä kevään mittaan on tulossa juhlia ja tupareita, joten vähän kaavailin näitä myös lahjaksi, vaikka itse kovasti pidänkin. Viikonloppuna on tiedossa paljon kivaa! Menemme viikonloppuna syömään ystäväpariskunnille, toiselle perjantaina ja toiselle lauantaina. Meillä on tapana järjestää illallisia pienillä porukoilla, jossa yksi pari tekee ruoat muille ja pääsee puolestaan seuraavalla kerralla valmiiseen pöytään. Me teimme viimeksi sushia, saapa nähdä mitä hyvää nyt saamme.

Vielä muistutus, että koruarvonta päättyy tänään klo 20, vielä ehtii. Ihania ajatuksia olette laittaneet! Kerron huomenna onnellisen voittajan nimen :)

5 kommenttia:

  1. Onpa hauska idea, mä voisin koittaa suostutella omat kaverit kans tuollaseen illanviettorinkiin! Kauheeta tosin koittaa miettiä, mitä kokkaisin omille ystävilleni.. En ole mikään keittiöhengetär, kaukana moisesta! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä ihan parasta, saa maistella kaikkea uutta ja ennenkaikkea porukat kokoon :) Viime vuonna meillä oli rinki "kuuden kaverin illallinen". Heh sama täällä, mies kokkaa meillä lähes kaiken.

      Poista
  2. Stockalla Bodumeja olen myös ihastellut. Ihania kuvia! ja hauskaa illanviettoa!!! Niina

    VastaaPoista
  3. Heissan!

    Sinulle on haaste blogissani, käy kurkkaamassa!
    Mukavaa viikonloppua. :)

    VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...