Sivut

sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Maistelua ja kattausta

Kuten kerroin aiemmassa postauksessa, kävimme tulevan sulhon kanssa alustavasti varaamamme hääcateringin maisteluillassa. Valintamme vahvistui ja saimme omaan makuumme juuri sopivan ja maittavan illallisen alkuruoista pääruokiin ja jälkiruokakakkuihin. Myös joitain muutoksia tuli oman mietityn menun suhteen. Suosittelen kaikille pareille, jos mahdollista, maisteluiltaa etukäteen. Itse h-hetkenä voi olla sellaisessa jännityksessä, että unohtaa syödä.

Maksoimme maistelusta illallismaksun, joka oli joka sentin väärti. Kakuissa pelkästään lukemamme perusteella ensin valitsemamme kakku jäi tyystin kakkoseksi, kun nyt maistoimme paikanpäällä suussa sulavaa mansikka-mascarponekakkua. Valinta muuttui siltä istumalta.


Cateringin hinta-laatusuhde on mielestämme erittäin kohdallaan. Pääasia, että vieraat pitävät ja saavat mahansa täyteen. Hieman ajoissahan tässä ollaan liikkeellä mutta parempi näin. Cateringin nimeä en halua vielä paljastaa. Itse maistelu oli Töölössä Cateringin tiloissa.


Lila verho toi muuten vanhahkoon tilaan tunnelmaa. Näihin ajatuksiin, moi ja muistakaa osallistua edellisen viestin arvontaan :) Lähdemme tästä nautiskelemaan brunssia eilisen ihanan naistenillan päälle, niin naatiskelua.

4 kommenttia:

 1. Herkulliselta näyttää.

  Taidan tunnistaa tilan. Kävin itsekin pyytämässä tarjousta häihimme, jo vuosia sitten, tuolta (jos siis arvasin paikan oikein), mutta silloin tuntui, että toiveeemme ja tarjous eivät oikein kohdanneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;) Jos tilassa on käynyt, tunnistaa varmasti. Mekin pyysimme useammalta tarjoajalta tarjouksen, haasteellinen päivämme ei kaikille sopinut mutta onneksi oli myös mukavasti valinnanvaraa :)

   Poista
 2. Loistava idea käydä makustelemassa etukäteen! Hgissä on kyllä kivasti valinnanvaraa mutta hinnatkin kohdallaan, hyvä, että sopiva on löytynyt ajoissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo näin on, valinnanvaraa on mutta että löytää sopivan, on se haasteellisempaa. Etukäteisillallinen on ollut tähän mennessä paras juttu järkkäilyissä :)

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...