Sivut

lauantai 24. maaliskuuta 2012

Finon koruarvonnan tulos

Viikonlopun sujuu kiireessä mutta mielettömän hyvän ruoan ja seuran parissa. Tähän väliin Finon koruarvonnan tulos. Kiitos paljon kaikille osallistujille, mukavia ajatuksia laitoitte! Koruarvonta suoritettiin takuuvarmalla excel-toiminnolla, johon listasin kaikki osallistujat omille riveilleen ja otin koko osallistujamäärästä random-kaavalla satunnaisen luvun. Luvuksi arpoutui 37, jossa oli Jonnan nimi. Jonna saa siis itse valitsemallaan sydämen värillä ja tekstillä tämän hopeasta ja lasista käsin valmistetun korun itselleen.

Ihana koru <3 Mukana ehdottomasti! Haluaisin siihen lasteni nimet :)

Onnea Jonna, saat pian sähköpostia!


Tulossa postausta kahdesta eri ystävän ihanasta kodista, joissa olimme illanvietossa eilen ja toisessa kävin ensivisiitillä tänään (ensimmäinen on menossa myyntiin, jälkimmäinen on ystäväni juuri remontoima superihana oma koti), illanvietosta sekä 3+1 shoppailujen viimeiset kantamukset. Nyt mies mukaan ja kohti illanviettoa jälleen, tsau!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...