Sivut

keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Jotain sinistä, jotain hyvää

Tämä viikko kiitää kovaa. Puolikuntoisena ei jaksa paljon eväänsä liikauttaa ja illat olen levyttänyt sohvalla, hyvä ruoka silti maistuu aina. Villeroy&Bochin astiat on kiva kaivaa välillä arkikokkailuihinkin mukaan. Iittalan vaaleansiniset Kartion lasit ovat omaa jäämistöäni jo vuosien takaa, jolloin aloin keräämään lasiastiastoa nimenomaan sinisenä. Jälkeenpäin värivalinta on tuntunut vähän väärältä kun kaapeista löytyy paljon sinistä kippoa, mutta näillä mennään. Monilta muiltakin löytynee rippikoulu/ylioppilaslahjavarastoista kulkeutuneita astioita. No, tuovat sitä väriä pöytään.

Huomenna tiedossa on kiva ilta hieman samalla teemalla. Menemme toisen ihanan tulevan hääparin kanssa maistelemaan alustavasti  valitsemamme cateringin menua. Jos kaikki menee hienosti ja tarjoilut maistuvat, vahvistamme varauksen häihimme. Ei mistään stressistä tietoakaan valmistelujen suhteen, tähän mennessä kaikki on mennyt kuin tanssia vaan. Harvemmin stressailemme mistään järjestelyistä. Kun hyvin suunnittelee, asiat sujuvat!

  Mukavan makoisia hetkiä ja viikonlopun odottelua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia! Joo, tiedän tuon jäämistöajattelun, itselläni on keltaista Teemaa "ristinäni" varmaan loppuelämän. Olisi kiva lukea enemmänkin hääsuunnitelmista, vaikka olette päättäneetkin ottaa rennosti:) häämenun maistelu etukäteen kuulostaa loistoidealta. Me olemme monesti puhuneet, että pitäisi mennä syömään omien hääjuhlien menu näin jälkikäteen, sillä juhlissa se meni ihan ohi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lisbet! Suosittelen kyllä jokaiselle hääparille vastaavaa, masu tuli täyteen hyvästä ruoasta, sai nautiskella rauhassa ja tietää mitä vieraille on tarjolla. Ja pari ajatustakin muuttui menun suhteen. Hääpäivänä kun saattaa mennä ihan ohi omat syömingit :) Kiva kuulla, ehkä niistä silloin tällöin tänne jotain heittelen.

   Poista
 2. Samma här, kaikenlaista jäämistöä on kertynyt :) Mutta yhdistelemällä saa kivojakin settejä! Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla meillä monella samanmoisia "perintöjä" :) Totta, yhdistelemällä eri astiastoja syntyy toimiviakin kokonaisuuksia!

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...