Sivut

lauantai 10. maaliskuuta 2012

Tänään on tällainen päivä

Eli kotona löhöilyä, koko viikon lehtikasan läpikäyntiä ja kahvinautiskelua. Flunssa päätti iskeä kunnolla alppiloman jälkeen, joten nessupaketti kaverina, on mukava viettää loppuviikonloppu kotona eilisten juhlien jälkeen. Sisustuspuolella on ihana päästä pian ihastelemaan kivoja uusia asuntoja. Neljä ystävää on muuttanut/muuttamassa juuri itse remontoituun kotiin ja siskon koti on pian valmis. Odotan innolla pääseväni kuvailemaan nurkkia ja ihastelemaan asuntoja, oma asuntokuume kun on aina päällä. Pitäisi myös ottaa itseä niskasta kiinni kevätsuursiivouksen suhteen. Täydellinen nurkkien puhdistus siis tiedossa.

Varsin hassua mutta ihan virkistävääkin olla lauantai-iltana kotona. Pöpö pitää huolen, että mihinkään ei tarvitse lähteä etenemään. Odottelen kovasti näiden muutamien aurinkoisten päivien jälkeen, että kevät todella saapuu ja saa avata grillikauden. Terassikausi on avattu jo moneen kertaan :) Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...