Sivut

tiistai 20. maaliskuuta 2012

Kevät, tulethan jo?

Kevään tullessa auringon säteet lämmittää kivasti parveketta ja huoneita. Eilen tosin sattui sellainen räntäkeli jälleen että ei pahemmasta väliä. Sangen ankeaa, saisi talvi myrskyineen jo mennä! Tämä tyttö olisi täysin valmis kaivamaan ballerinat kaapin perältä ja sujauttamaan itsensä kevättrenssiin. Kevään edetessä aiomme uudistaa myös himppasen 10m2 parvekkeemme sisustusta.

Jotain uutta raikasta, uusi pöytä ja parvekematto ainakin on haussa. Myös vanhat perunalaatikot pääsevät parvekkeelle johonkin muotoon. Teen näistä oman postauksen tuonnempana. Hay:n tarjotinpöytä ja Ikean kesämalliston valkoiset PS Vågö-lepotuolit näyttäisivät hyviltä parvekkeella, niitä olen kovasti uudistukseen kaavaillut. Valkoiset muovituolit ovat simppeleitä ja helppohoitoisia moneen ulkotilaan.


Nättiä kun asunto kylpee auringossa kevätpäivinä. Näissä tunnelmissa on hyvä odotella seuraavia säteitä.

Ihania ajatuksia olette antaneet korukilpailun teksteiksi ja kauniit kiitoksenne välittyvät tekijälle. Osallistukaa muutkin perjantaihin saakka koruarvontaan, vielä ehtii. Hophop :)

2 kommenttia:

  1. Ihanalta näyttää! Tuo ruokailutilan valaisin, olisko Secto, on tooosi kaunis! Kyllä se kevät tulee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos ja kyllä, Secton Octo-valaisin on kyseessä :)

      Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...