Sivut

tiistai 9. huhtikuuta 2013

Simppeli kevätkattaus

Tässäpä näytille kepeä kevätkattaukseni. Teimme yksi päivä ystäväpariskunnalle munakoisolasagnea (mieletömän hyvää kasvisruokaa) joten tässä pari kuvaa arkisen keväisestä katauksesta. Simppeli kattaus syntyi näillä:
  • Iittalan lasit & kaadin
  • V&B New Wave lautaset
  • Lexingtonin servettipidikkeet
  • Ikean harmaaraidalliset servetit
  • Lila helmililja


Huh tässä ehtii tapahtua asuntorintamalla sitä ja tätä. Tänään olisin halunnut mennä Pentikin blogi-iltaan Arabianrantaan, mutta kiireiltä jouduin sen harmikseni skippaamaan. Ensi kerralla sitten. Huomenna ON-PAKKO pyörähtää hulluille ystiksen kera kun asuntomme tulee visiitille tuntemattomia vieraita. Heitä varten ostin ruukkuun vielä kauniin oranssinpinkit ruusut odottamaan tulijoita. Onhan se kiva tulla kylään kun on kukkasia pöydässä..

Torstaina ajattelimme pitää miehen kanssa epävirallisen uuden asuntoprojektin kick offin kun messut starttaavat. Sieltä saadaan roppakaupalla toivottavasti ensimmäisiä ideoita uuteen kotiin. Samalla kokoan koko projektin suunnittelukartan mitä kaikkea täytyy ottaa huomioon ja koska. Jännää! Ehkä törmäämme muutkin höppänät huomenna keltaisten kassien seassa. Hauskaa aurinkoista viikkoa kaikille!

9 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Näin on, kun vaan aina muistaisi tämän kultaisen säännön!

      Poista
  2. Ihanan yksinkertainen kattaus! Kaunista :). Vitsit kun mie tapoin mun helmililjan alle viikossa! kastelin sitä sit ihan runsaasti hanan alla... argh. No uutta tilalle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh ei se meilläkään enää noin terhakkaana ole, mutta auttoi kun vähensi vettä ja vei sen pihalle haukkaamaan happea ;) Kiitos!

      Poista
  3. Kaunista :) Itsekin oottelen messutarjontaa innolla, kun ollaan molemmat vielä niin noviiseja oikeastaan kaikissa piha- ja omakotiasioissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krista ja kiva kuulla, odottelen sinun messunäkemyksiä myös mitä löysitte!

      Poista
  4. Itse jätän hullut väliin, tulen nimittin itsekin aika hulluksi sielä. Moinen väenpaljous ja ahtaus ahdistaa :D

    Aurinkoa päivääsi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Populaa oli kuin pienessä kylässä (ei yllätys) mutta tein niin pirteän keväisen heräteostoksen että kyllä kannatti :) Lisää siitä myöhemmin. Kuin myös ihana Ansku!

      Poista
    2. Tsekksinkin mitä ostit, ja täytyy myöntää että onhan se ihana!

      Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...