Sivut

sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Aihetta juhlaan: synttärit ja koti

Juhlimme eilen ihanaisen ystäväpariskunnan kuusikymppisiä. Eli kaksi porukasta siirtyi jälleen 20 puolelta 30 puolelle. Omiin kolmekymppisiin on vielä reipas pari vuotta, mutta vanheneminen (lue viisastuminen) on pelkästään mukavaa. Juhlissa pöytä oli täynnä mahtavia herkkuja ja bongasin suussasulavan leivosreseptin, jonka aion varmasti copypastata itselleni. Myös toisen sankarittaren cakepopsit ovat aina takuuvarmoja ja onnistuneita tarjoamisia! Tässä alkuillan tunnelmaa eväät levällään valmistautumisesta. Uusi pinkki Ralph Lauren pääsi myös ulkoilemaan, vaikka lopulta emme yöelämään saakka jaksaneetkaan juhlapaikasta lähteä.Meillä on myös muuta aihetta juhlaan, nimittäin tämä kotimme on nyt MYYTY. Saimme kodin myydyksi viikossa joten kauaa ei tarvinnut kärvistellä. Muutamia seikkoja täytyy vielä selvittää ja tiistaina on rutiininomaiset kosteusmittaukset vielä edessä. Sen jälkeen toukokuun alkuun on varattu aika nimien laittamiseen paperiin uudelle asukkaalle kun kaikki on ok. Tiedättekö, vaikka olemme superinnoissamme uudesta kodista joka vasta valmistuu hiljalleen, kyllä tuli tippa linssiin kun lueskelin taaksepäin blogiani ja muistelen tätä kotia miten mukavaa täällä on ollut. Idea ja inspis koko blogin perustamiseen aikanaan lähti, kun tykkäsin kovasti sisustaa tätä ensimmäistä ikiomaa omistusasuntoamme. Nyt muutamme vuokralle reippaaksi puoleksi vuodeksi odottamaan uuden kodin valmistumista - mahdollisimman lähelle ydinkeskustaa, kävelyetäisyydelle kaikesta ja nauttimaan vielä kaupungin sykkeestä ennen siirtymistä takaisin uuteen kotiin Espooseen. Vuokrakotia meillä ei vielä ole, mutta kova tarve olisi löytää. Saa siellä ruudun toisella puolen vinkata, jos tiedätte asuntoja akselilla töölö-punavuori-ullanlinna-kruununhaka-kamppi.

Huh mikä viikko ja millaisia tunteita on koettu, tämä on taas uuden alku! Seuraava haaste tulee olemaan, mihin ihmeeseen saamme kaikki tavaramme sullottua? No se on sen ajan murhe. Aurinkoista sunnuntaita kaikille!

15 kommenttia:

 1. Onpa hieno juttu, että kaikki kävi noin hyvin. Onnea siis tästäkin! :D

  Hitsi, mikäköhän mua vaivaa, kun ei houkuttais vanheneminen. Haluaisin jäädä tähän ikään ainakin muutamaksi vuodeksi. Jopa oma äitini muisteli että täytän seuraavaksi 26 vuotta :D Vaan ei, kesäkuussa olisi vuorossa 28. Ei siinä, kiva ikähän sekin vielä on. Lähinnä harmittaa kai se että aika menee liian nopeasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos aurinkoinen Ansku! :) Olet vaan oma hehkeä itsesi niin ei tunnu vanheneminen missään!

   Poista
 2. Onnittelut asunnon myynnistä! Ainakaan täällä blogin puolella näkyneiden kuvien perusteella ei ihmetytä laisinkaan, että on mennyt noin nopeasti kaupaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Mi ja tulin piipahtamaan myös ensikertaa blogiisi :)

   Poista
  2. Olipa kiva huomata, että olet käynyt blogivisiitillä.

   Poista
 3. Onneaa, tosi kiva juttu!!! Ja varmasti löytryy kiva koti siksi aikaa kun on oma valmis :) -Laura

  VastaaPoista
 4. Onnea kauppojen johdosta. On aina helpotus kun asunnon saa myytyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä, vielä kun nimet paperissa niin saa huokaista :) Aikamoista tunteiden mylläkkää tämä myyminen vaikka mukavaa on vain edessä!

   Poista
 5. Onnea!! Helpottaa varmasti tuo kun vanha menee kaupaksi. On haikeaa luopua, vaikka meneekin eteenpäin. Ymmärrän tunteesi täysin. :) Kaikkea kivaa sinne!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen! Ensi vuoden alkupuolella tulee monta reissua siihen lähi Vepsäläiselle kun oma koti alkaa kohota ;)

   Poista
 6. Ihan mahtava uutinen, onnea ihanuudet!!! :D

  VastaaPoista
 7. Onnea asuntokauppojen johdosta! Hieno homma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mervi, meidän paritalo on tosiaan sattumalta saman suunnittelijan kuin teillä! Innolla odotan :)

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...