Sivut

tiistai 16. huhtikuuta 2013

BoConcept-visiointia uuteen kotiin

Hei ihanat! Voin kertoa että en pääse aamulla sängystä ylös juoksun jälkeen enkä oikein tuoliltakaan, joten keskityin tunnelmoimaan uuden kodin sisustusta :) Juoksimme herran kanssa 14km jo muutenkin treenin väsyttämillä jaloilla. Ei kahta kovaa treeniä peräjälkeen, pitäisi tämä detalji muistaa..

Olemme edenneet uuden kodin suunnitelmissa jollain tasolla ja muutenkin on kiirettä pitänyt. Tulen tekemään tänne ideapaletista yhden koonnin mitä missäkin vaiheessa etenee - rakastan exceleitä ja kaikenmaailman listoja! Sisustuksen suhteen olemme kartoittaneet myös eri vaihtoehtoja olemassaolevien ja säilytettävien kalusteiden osalta, mitä uutta mahdollisesti hankitaan. Sisustuksessa pohdimme jo näitä, aikainen lintu nappaa sen madon (pois lukien rakenne-, valaistus ja pintasuunnittelut):

 • mitä nykyistä haluamme säilyttää ja mitkä myymme edelleen
 • mikä on minkäkin huoneen järkevin käyttötarkoitus (asunto on kolmio)
 • miten talon rakenteita, pintoja ja auringonvaloa saadaan parhaiten sisustuksella korostettua
 • miten uudessa kodissa tila järjestyy parhaiten sen käyttötarkoituksen ja viihtyvyyden puolesta huoneittain
 • jokaisesta tilasta piirretään tarkka sisustussuunnitelma ja pohjakartta etukäteen, mitään ei hankita umpimähkää
 • koti on elämän tärkein paikka  Kodista kodin tekevät asukkaat, lämpö ja viihtyvyys.

Tilasin BoConceptin 2013 collection katalogin, koska siinä kuvat ja tuotteet pääsevät vielä huomattavan paljon enemmän oikeuksiinsa kuin netissä. Monelle tuttu BoConcept on yksi omista suosikeistani pitkän ajan takaa ja kaunis pelkistetty tanskalainen muotoilu miellyttää. BoConceptin valikoimista olemme löytäneet jo sohvapotentiaalin, sohva- ja sivupöydät sekä lattiavalaisimen.

BoConceptin Kuta-valaisin hopeisena on hankintalistallamme tulevaan olohuoneeseemme. Näyttää kauniilta vaalean lattian parina! Tätä on saatavana myös mustana.


Tässä alemmassa edelleen Kuta ja kolmanneksi ylimmässä harmaassa Cenova-sohvalla kelpaisi köllötellä, tämä oli miehen suosikki, samassa kuvassa listallamme olevat sarjapöydät. Oma suosikkini olisi suurempi harmaa Invidivi 2-sarjaan kuuluva kulmasohva. Olemme kovasti menossa täysvalkoisesta sohvasta kohti vaaleanharmaata. Mutta onhan tässä aikaa vielä mielipiteiden muuttua! Sohvapöydäksi toivoisimme joko BoConceptin sarjapöytiä, eli niitä kolmen pöydän ihania pikkutasoja. Myös tämä lakattu valkoinen/harjattu teräs sohjvapöytä pyöreänä olisi toinen vaihtoehto ja kolmas tämä allaoleva kirkas lasinen 35x120x70 cm sohvapöytä.


Ja vielä yksi sisustusinnostus: lasiseinäiseen viherhuoneeseen tulisi suunnitelmien mukaan sekä työhuone/pieni ruokailutila että rentoutumispaikka. Miten nämä yhdistetään: hankimme pyöreän pöydän, joka toimii sekä työskennellessä että ruokaillessa. Tuolit olisivat neljä mustaksi maalattua kunnon vanhanajan pinnatuolia kotoa, Hay AAC-tuolit, Hay Hee-tuolit tai kauan haaveilemamme Eamesin DSW tai DSR-tuolit. Pinnatuolit menevät ainakin eteiseen istahtamispaikaksi. Nurkkauksessa olisi myös joko nykyinen olohuoneen sohvamme tai parvekkeemme sohva sekä pari säkkituolia ja lukunurkkaus. Näistä kuvista ja tunnelmista yöpuulle! Alakuvassa kaunis BoConceptin pyöreä Occa-pöytä sekä London-tuolit. Kaikki kuvat lainattu: BoConcept.

10 kommenttia:

 1. Onpa upea valaisin. Meillä tosin ei taitaisi toimia pikkuherran vuoksi. Kaikki hankinnat pitää itse ensin koeheilutella, että onko päällekaatumiseen vaaraa. :) Mutta olen kyllä tykännyt meidän Bo Conceptin tuotteista (Occa-sarjan pöytä ja tv-taso sekä Zarra-tuolit).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valaisin täytyisi piilottaa vaikka sohvan taakse niin hyvin että siihen ei pääse käsiksi ;) BoConceptin yksinkertainen tyyli viehättää, Occa-pöydät ovat tosi hienoja!

   Poista
 2. Kiitos vinkistä, tilasin samaisen kuvaston.:) Upea tuo valaisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä, kuvasto tulikin meille jo eilen ja selailtu on kannesta kanteen, paljon hyviä ideoita! ;)

   Poista
 3. Hei, löysin vasta blogiisi, kun jonkun blogilistassa kiinnitin BoConsept sanaan huomiota. Itse tykkään myös merkistä todella paljon ja invidi 2 on minunkin haave uuteen kotiin jos sohva tarvii uusia kulmasohvaan. Vaaleanharmaana se olisi melko täydellinen. Se on myös mielestäni kohtuu hintainen verrattuna esim. Interfaceen ja Adeaan.

  Ihana blogi, tervetuloa vasta vierailulle http://tasapainoatavoitellen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Saija, kiva että löysit, tänne on aina mukava saada uusi lukijoita vanhojen kaveriksi! :) Tuo invidivi on kyllä tosi kaunis, olen nyt hetken eri sohvia selaillut ja nämä harmaat BoConceptin kulmat/mobuulit alkavat tuntua parhailta olohuoneeseen muuten valkoisen sisustuksen ja lattian pariksi. Liityin myös blogisi listalle!

   Poista
 4. Sitten kun teette ostoksia niin tervetuloa suomenojalle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulen aivan varmasti, meidän uusi koti on siinä ihan lähellä!! :)

   Poista
  2. Jee! Kuin myös. :D Laitappa mulle sitten vaikka sähköpostia niin lasken teille hyvät hinnat ;)

   Poista
  3. Mahtia, tulet saamaan aivan varmasti sähköpostia! Onneksi on sitten nämä houkutukset melkein vieressä! ;)

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...