Kuten maukkaat keväiset parsaviikot á la huushollin toinen asukas ja ruusukimppu ♥ Parsoista nautimme sunnuntaina ensimmäistä kertaa. Miehen valmistama parsa paistettuna valurautapannulla, voisulalla ja merisuolalla höystettynä, serrano-kinkun kera vei kielen mennessään. Hollandaisea ei kaivattu, kun mausteet oli muuten kohdillaan. Tuore parsa on varsinainen terveyspommi ja sopii loistavasti tähän vimeiseen 1,5 viikon rutistukseen ennen HCR:ia.
Huomenna olisikin tarkoitus sitten valmistaa tuttua avocadopastaa ystäväpariskunnalle, joka pistäytyy vierailulle. Rrrrrakastan niin hyvää ruokaa!
Ihanaa viikkoa hyvän ruoan ystäville!
Ihanan näköistä ruokaa! :) Sinulle on tunnustus blogissani.
VastaaPoistaKiitos ihana Sanna tunnustuksesta, olipa mukava juttu! :)
PoistaTaisit saada saman tunnustuksen minultakin.;) Mut ei kai tuo haittaa.:D
PoistaHerkullista ruokaa!
Voi ei toki vaan olen otettu, kiitos kaunis myös Jeminalle! :)
PoistaMielettömän ihania nämä sun ruokapostaukset, vesikielellä näitä käyn läpi :)
VastaaPoista