Sivut

torstai 11. huhtikuuta 2013

Kesä tuntuu jo messuilla

Tänään kävimme miehen kanssa katsomassa messutarjontaa työpäivän päälle kun uuden kodin suunnittelu alkaa olla hyvin ajankohtaista. Niin ihanaa! Messuilla suurin painopiste oli loma- ja pihamökeissä sekä pihan ja puutarhan hoidossa. Ken siellä ruudun topisella puolen suunnittelee oman pihan kevätkuntoonlaittoa, kannattaa piipahtaa messuille! Tässä vähän inspiraatiota ja kauniita bongattuja kesäkokonaisuuksia messutarjonnasta. Omat intressimme olivat kuitenkin rakentajan ja sisustuksen puolella ja niiden osalta oli hieman suppeampi tarjonta. Sisustajille mitään Habitarea messu ei tarjoa eikä niin ole varmasti tarkoituskaan. Oma Koti-puolella teemat keskittyivät paljon rakentamisen alkuvaiheisiin jotka eivät meitä niinkään koske. Mutta jotain selkeää ja kiinnostavaakin kyllä löysimme: saimme hyvin omat ideamme takkahankinnasta selkeiksi messujen myötä! Takkaa ei ole tarvinnut koskaan aiemmin miettiä joten ihan nollasta lähdettiin. Molempia miellyttivät samat kauniit mallit, niistä teenkin oman postauksen myöhemmin.

Miten suloinen tämä kesäkeittiö olisikaan omassa pihassa ♥ Onko teistä joku menossa tai jo ollut messuilla?


Nuo CupCake-luomusaippuat olisin voinut välipalan tarpeessa pistellä suuhuni. Ihanaa viikonloppua! Eilen käväisimme HP:llä ystävän kera ja Kiilan mitä mainioimmassa keskiviikon buffassa! Ostin vain yhden heräteostoksen, joka piristää kyllä harmaimmankin kevätpäivän keskellä. Sen tulette näkemään huomenna.

4 kommenttia:

 1. Mekin ollaan menossa messuille viikonloppuna, juurikin tuo pihan kevät- ja kesäkunnostus mielessä :) Hyvä siis kuulla, että siihen löytyy sieltä runsaasti ideoita! Hyvää viikonloppua myös sinne suuntaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä tapauksessa oikea tapahtuma teille, paljon kivoja pihaideoita! :) Mukavia messuja ja näpai kuvia mitä löysit!

   Poista
 2. Kyllä vaan, messuilla pari päivää tuli vietettyä työn puolesta. Ties vaikka olisi törmättykin, kun olin töissä yhdellä kuvaamallasi osastolla. ;) Messuissa oli kivaa se, että siellä tuli ihan kevät-/kesäfiilis, vaikka ulkona ei vielä näytä siltä pätkääkään. Ainakaan tänä viikonloppuna. Kiva blogi sulla, pistänpä suosikkeihin talteen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Heidi, voipi olla että on törmätty ja kevätfiilis todella tuli! Olin se joka pyöri ja hyöri ison kameran kanssa ympäriinsä ;) Kiitos kovasti, tervetuloa lukemaan!

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...