Sivut

lauantai 6. huhtikuuta 2013

Illanistujaiset ystävien uudessa kodissa 1/2

Todella mukava perjantai-ilta takana! Menimme illalla miekkosen kanssa ja kaveriporukalla visiitille ystäväpariskunnan upeaan uuteen vastavalmistuneeseen kaupunkikotiin Helsingissä ja taas jälleen sai ihastella pariskunnan tyylikkäitä ja järkeviä sisustusratkaisuja. Luotan tämän ystäväisen sisustusmakuun sillä jo H:n edellinen oma asunto oli ihana, omaperäinen ja kaunis ilmestys. Hauska oli huomata, miten uskomattoman hyvin pariskunnan sisustusmaku osuu yhteen sillä kodin sisustus on yhdistelmä molempien vanhoja huonekaluja ennen yhteenmuuttoa. Ystävien koteja on mukava kuvailla että ei tule aina omat nurkat näkyviin. Kysyn tietenkin asukeilta aina etukäteen luvan kuvista blogiin

Huomenna tulen kertomaan kodista lisää, mutta yksi upeimmista jutuista oli tämän asunnon valoisuus ja miltei 6m huonekorkeus ja suuret lasiset pinnat. Valo suorastaan tulvi ikkunoista sisään auringon laskiessa ja maalasi koko asunnon pinkiksi. Isolla osittain katetulla parvekkeella kelpaa kesällä köllötellä yläilmoissa ja nauttia auringosta. Kesällä ehkä tulee nautittua tyttöjen kesken auringosta partsilla.. ;)


Tässä jo pari tunnelmakuvaa ja huomenna pari lisää kun lataan kaikki koneelle. Kiitos isäntäväki taas mukavasta illasta ja ihanaa viikonloppua blogin sille puolen!

8 kommenttia:

 1. Oi kuinka mahtavan näköistä! :) Lisäkuvia odotellessa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä sellainen koti että suu jäi auki kun sisälle astui siitä valon ja tilan määrästä :)

   Poista
 2. Vautsi! Upean ja uniikin näköinen koti, mielenkiinnolla odottelen lisää kuvia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep tänään tulee jahka oma siivousurakka on saatu päätökseen :)

   Poista
 3. Tositosi kaunis koti ja voi että tuo valo ja isot ikkunat <3 Upean näköistä!! -Laura

  VastaaPoista
 4. Voi ei miten upea koti! Onneksi lisäkuvia tulossa, niin voi fiilistellä enemmän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kattohuoneisto oli kyllä niin mieletön ja ystävän näköinen :)

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...