Sivut

sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Illanistujaiset ystävien uudessa kodissa 2/2

Jo on kuvat koneella ja esittelen hieman lisää kauniita kulmia ystäviemme kodista. Koti on avara ja todella tilava suuri kaksio ja tämän kokoinen neliömäärä voisi mennä hyvin myös neliöstä. Tässä kodissa on mahtavan avara loft-tyyllinen tunnelma. On kyllä mahti viikonloppu: perjantaina tämän upean kodin istujaiset ja eilen tyttöjen ilta. Mutta pidemmittä puheitta, antaa kuvien puhua puolestaan. Kodissa on kivasti omistajien näköinen tunnelma ja ilme. Huoliteltu, tyylikäs ja hyvin suunniteltu koti. Vanhaa ja uutta on rinta rinnan ja jokainen yksityiskohta on mietitty. Huomasin, että en ole napannut ainoatakaan kuvaa tyylikkäästä keittiöstä tai ruokailutilasta enkä liioin katetusta parvekkeesta. Keittiössä parveili kavereita että kuvailin lähinnä ihmisiä näissä tiloissa :) Vaalean puun värinen parketti oli upea ja oma valinta sai vahvistuksen, meidänkin uuteen kotiin tulee parketti.


Yläkerrassa sijaitsevat pariskunnan makuuhuone, tilava ikkunallinen vaatehuone sekä suuri kylpyhuone/sauna. H:n kaunis vaaterekki toivottaa tulijat tervetulleeksi yläkertaan.

Ensimmäisenä sisääntullessa huomion kiinnitti valtava hennon pinkin sävyinen taulu. Taulun suomalaisen taiteijilan nimeä en muista, mutta se toi sopivan säväyksen väriä korkeaan tilaan. Klassikko lattiavalaisin on nerokas keksintö, sillä kattovalaisimen pistoke killuu 6m korkeudessa. Saisi olla hiukkasen pidempi johto että toisi valoa olohuoneeseen. Vepsäläiseltä hankittu sohvapöytä näyttää hyvältä kauniiden sohvien keskellä. Yksi idea, mitä aiomme ehdottomasti hyödyntää tulevaan kotiin, on Eurokankaan tekstiilipalvelu! Kodin monet tekstiilit oli teetetty mittatilauksena Eurokankaan valikoimista hyvällä hinta-laatusuhteella.


Näihin kuviin ja tunnelmiin, sain taas paljon ajatuksia omaan asuntoomme

Tänään laitoimme koko oman huushollin katosta lattiaan siivoten ja samalla sai kyytiä myös kanahäkin varastotavarat. Miten puhdistava fiilis näin kevään tullen. Olen tällä hetkellä niin naatti tapahtumarikkaan viikonlopun jäljiltä, että nukkumattia ei tarvinne odotella. Hyvää yötä mussut!

8 kommenttia:

 1. Kaunis koti ja ihania yksityiskohtia! :) ja kiitoksia samoin sulle! Täällä vielä mietitään ketä pyydettäis iltakahville :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä kovin ihana ja ei tehnyt hyvää omalle asuntokuumeelle kun tietää, että joutuu vielä odottaa. En taaskaan päässyt ajoissa nukkumaan vaikka uhosin ;)

   Poista
 2. On tää kyl niin hieno! Mistähän tuo vaaterekki mahtaa olla? Näyttää "huomaamattomalta" ja tyylikkäältä :) -Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm täytyypä tarkastaa ystävältä, en osaa sanoa..? Se on kyllä hieno ja mukavasti tilavampi kuin oma!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niin on, tuli aivan kamala kuume jo päästä omaan uuteen kotiin! :)

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...