Sivut

perjantai 19. huhtikuuta 2013

Kaupunkikoti: Missonia ja vaaleaa tyyliä

Inspiraatio senkun jyllään. Jälleen innostuin miettimään tulevan kodin väri- ja kuosivalintoja. Samalla löysin äärimmäisen kauniin kaupunkikodin höystettynä Missonin erilaisilla tekstiileillä ja vaaleilla pinnoilla. Per Janssonin välittämä Tukholmalainen Östermalmin hienostoalueella sijaitseva asunto on yhdistelmä valoa ja väriä - Missonia. Ai että, kertakaikkisen nätti näky! Missonia ajattelisin omasta kodista löytyvän tyynyinä, pyyhkeinä ja mattona. Näitä monen muunkin suosimia väripilkkuja haluan piristämään seuraavaa kotia. Vaikka tiedän Missonin valmistavan ties kuinka upeita kuoseja, tulee automaattisesti aina se tuttu sahalaita vain mieleen. Sahalaitaa löytyykin Missonin useammasta mallistosta, mutta runsaasti myös muita kuoseja, kuten kukkaa ja ruutua. Esimerkiksi All modern-sivustolta löytyy runsaasti infoa mallistoista.


Kaupunkikodin olkkarin matto on Missonin kaunista Girandole-mallistoa. Hulluilla Päivillä olisi ollut Niles-malliston pyyhkeitä kaupan, mutta jätin ne vielä hyllyyn kun omat pyyhevarastot ovat melko täynnä ja muuttojakin edessä.


Tykkään erityisesti asunnossa erilaisista kombinaatioista. Tyylikästä ja pelkistettyä on yhdistetty väreihin ja musta piristää valkoista kermaa. Löytyypä asunnosta myös suomalaista tuttua muotoilua eli Eero Aarnion Hanging Buddle.Viikonloppuja kaikille sinne ruudun toiselle puolen näiden kauniiden kuvien merkeissä!

2 kommenttia:

  1. On kyllä upea koti! Tyylikkyyttä ja väriä. Ja ihanaa viikonloppua sullekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin sinne Heinie! :) Tässä kodissa Missonin eri tuotteet ja etenkin matot tulevat nätisti esiin.

      Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...