Sivut

torstai 25. huhtikuuta 2013

Parvekkeen grillikausi avattu

Grillikausi avattu parvekkeella - summer is coming soon! Juoksulenkin päälle oli ihana käydä pöytään maukkaiden grillattavien ääreen. Joko siellä ruudun toisella puolen on grilli siivottu ja grillikausi avattu? Parvekkeen siistin tänään samalla kun siivosimme koko huushollin. Sähköinen pallogrillimme on aika höpsön näköinen kapistus, mutta uusi reippaan kokoinen kaasugrilli hankitaan sitten uuteen kotiin. Nyt kelpaa viikonloppuna grillailla vielä lisää, kun jälleen yksi ystäväpariskunta tulee koko viikonlopuksi yökylään. Viikonlopun viettoon kuuluvat valmistamamme illallinen, aamubrunssi, kaupungilla pieni ostoskierros ja mahdollisesti Lintsillä pyörähdys, stand up-keikka ja sen semmoista rentouttavaa.



Ruukku on Bauhausilta ja ruukkukate Kekkilältä. Kaivoin varastosta esiin myös pellavaisen H&M:n viltin, en muistanutkaan miten pehmeä ja mukava se on. Sopii hyvin neutraalin sävyiselle partsille.



Olen tyytyväinen nyt parvekkeen ilmeeseen, rauhoittavaa ja siistiä. Mitään uutta emme enää tänne aio hankkia. Täytyy vaan nauttia parvekkeesta vielä kun se on mahdollista, ennen uusien asukkaiden muuttamista tähän uuteen kotiinsa. Sitten joutuu kärvistellä ensi vuoden puolelle varmasti ilman parveketta citykämpässä kunnes upouudelle omalle pihalle on pääsy. Sitä niin kovasti odotellessa, pieni kateus teille jotka saatte omalla pihalla käyskennellä tänäkin kesänä, nauttikaa :)

10 kommenttia:

  1. Tuli ihan kesäfiilis katellessa sun terassikuvia :). Kaunista! Meillä grilli vielä putsaamatta :/ tai no eihän se ois iso homma :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä että onnistuin kylvämään vähän kevätfiilistä sinnekin :) Kiitokset ja kevyt vinkki että kannattaa putsata nopsasti, on ne grilliherkut sen arvoisia, heh!

      Poista
  2. Ihan huippis kiva partsi teillä! Tykkään tosi paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla ja kiitokset! Hyvää viikonloppua! :)

      Poista
  3. Tosi kaunista ja tyylikästä! Minä taas välillä kadehdin lasitettujen parvekkeiden omistajia.:D Sinne voi laittaa vaikka mitä eikä kastu. Mutta onhan tuo oma iso terassi kiva.:)) Kyllä sen välivaiheenkin kestää, kun tietää mitä on luvassa.;)

    Ihanaa viikonloppua! Kivoja suunnitelmia teillä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä kadehdi, teille tulee upea terassi ja voi nauttia auringosta koko pitkän kesän! B-) Ihanaa viikonloppua sinnekin, kokkailut tuoksuu jo ja vieraita odotellaan!

      Poista
  4. Ihanan rauhallinen ja tyylikäs fiilis!
    Meillä on terassin kesäkuntoonlaitto ihan vaiheessa vielä. Jospa viikonloppuna ehtisi...
    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja tsemppiä ahertamiseen terden kanssa! Hyvää viikonloppua Esmeraldalle!!

      Poista
  5. Tosi tyylikästä terassitunnelmaa teillä, kyllä kelpaa varmasti viimeiset hetket nautiskella noissa puitteissa :)

    PS. Sulle on haaste mun blogissani.. Ja hyvää viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krista kauniista kehuista ja tunnustuksesta! Täytyy kyllä tarttua näihin ja hyvää viikonloppua sinnekin!!

      Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...