Sivut

tiistai 14. elokuuta 2012

Täytettä eteisen pöydälle

Siinä se nököttää eteisen lipaston päällä odottamassa innokkaana, että emäntä lähtee sitä ulkoiluttamaan. Torstain heräteostos Stockalta: Ted Bakerin kiiltonahkainen yliolanlaukku. Niin, ja kepeä syyshuivi. Huomenna pääsevät heti taas ulkosalle, koska itselläni on pyörittävää kaupungilla. Kerron hieman myöhemmin, mitä.



Huomenna on muuten blogini yksi etappi: tasan vuosi siitä kun tämän blogin rustaamisen aloitin. Aiemmin reissuilta matkabloggaus oli ykkösjuttu. Hauskaa on ollut ja te siellä ruudun toisella puolella olette antaneet ilon ja inspiraation aihetta! Kiitosta vaan kannustuksesta, vinkeistä, kysymyksistä  ja kaikenlaisista jutuista. Loistaviin ja inspiroiviin bloggareihin on myös ruudun välityksellä kivasti tutustunut. Ei tämä siis hullumpaa hommaa ole. Näin jatkamme yksivuotiaan kanssa: minä ja OmaDeco. Entistä sisustus- ja inspiraatiopainotteisempana, loppuvuodesta myös varmasti lipsahtaa mukaan pari hääjuttua. Eli ihan samanlaista hömpänpömppää tällä foorumilla, asuntokuumeen kasvaessa erilaiset sisustusratkaisut kiinnostavat entistä enemmän ja koitan hakea myös uudenlaisia kulmia perinteisen oman sisustusmakumme mausteeksi. Huomiseen!

6 kommenttia:

  1. Paljon onnea yksivuotiaalle!
    Siellä taitaa kirjoitella oikea kaunotar, näistä pienistä kuvavilautuksista päätellen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti M! Ja voi kiitosta, samoin sinne! Tämä kuvakulma on maksimi minkä kameran zoomi suostuu antaa ;)

      Poista
  2. Blogisi tyyli on oikein hyvä ja ihania sisustusjuttuja. Jatka samaan malliin! Onnea 1 v.! :) -Sanna

    VastaaPoista
  3. Onnea yksivuotiaalle.

    Kiva laukku. Uusi yliolanlaukku pitäisi myös löytää, vähän isompi vain. Ehkä Pariisista kuukauden päästä löytyy jotain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Laukku on kyllä näppärä ja juuri ja juuri mahtuu tarpeellinen. Hyvää Pariisin reissua!!

      Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...