Sivut

lauantai 4. elokuuta 2012

Iltaa odotellessa: ystävien koti

Aurinkoisissa tunnelmissa valmistautumassa iltaan. Ystäväpariskunnan ihanan asunnon tuparit koittavat, tässä taidokkaasti lattiasta kattoon remointoidussa kodissa on nähty vaivaa muuttaen 80-luvun rivitaloasunto täysin uuden veroiseksi! Olemme käyneet heillä jo aiemmin kylässä, tässä pieni katsaus tyylikkääseen kotiin. Erityisesti takapihan oleskeluveranta on mahtava näin kesällä pienine pihoineen. Luksusta itselle tällaisen kerrostaloasumisen keskellä :)


Ihana ilta tiedossa! Aurinkoista viikonloppua lukijat! Täällä tälläydytään juhlakuosiin.


6 kommenttia:

 1. Upea koti! Mistähän noi tuolit mahtavat olla? Ihanat. :) Hauskaa tupari-iltaa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koti on kyllä upeasti remontoitu, tuolit ovat muistaakseni hmm, Askosta. Ystäväni kauan mietti mitkä hankkisi ja nämä sopivat kyllä tilaan kuin nakutettu. Kiitos, oli mainio ilta!

   Poista
 2. Upealta näyttää! Antaisikohan ystävänne sinun laittaa lisääkin kuvia kodistaan tänne blogiin? Olisi kiva nähdä niitä!

  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kuvia on tulossa lisää myöhemmin (terkut S), eilen tosin unohdin kuvailla itse tilaa ja keskityin tyttöjen potretteihin :) Ihanat juhlat oli ja kiitos samoin sinne <3

   Poista
 3. Askosta ei löytynyt tuoleja. Jos viitsit tarkistaa tuolien alkuperän, niin olisi loistoa - ovat nimittäin aivan ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Asia varmistettu ja Askosta ovat, tosin viimeisiä kappaleita poistuvasta mallistosta ja nämä on ostettu keväällä, eli näitä tuskin enää myydään. Tosi kauniit kyllä ja erittäin hyvät istua :)

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...