Sivut

sunnuntai 19. elokuuta 2012

Koemeikin kotiintuomiset

Kiitos ihanat mukavista blogin 1 v. onnitteluista, antaa paljon innostusta jatkoonkin! Perinteinen kiire ja hässäkkä on taas verottanut tiivistä kirjoittamistahtia. Nyt koneen ääreen istahtaessa viimein viikonlopun tohinan jälkeen tässä vinkki, jos kaipaa ehostusta joskus juhlia varten ammattilaisen toimesta. Kävin koemeikissä Stockmannin MAC:n pisteessä ja suosittelen lämpimästi muillekin. Taitava Johanna, jonka jälkeä aiemminkin olen ihaillut, loihti haluamani lookin, jossa säväytän sopivasti mutta tunnistan itseni ja viihdyn aivan varmasti meikissä koko päivän. Mukaan meikin jälkeen sattui MAC omega eyeshadow (kulmiin), nude huulipuna sekä MAC Mineralize meikinpoistoöljy. Kylppärissä kaikki hyvin.


Kylpyhuoneemme on ihan sopivan kokoinen, mutta pieni remonttikin olisi tarpeen. Meillä on romanttiset hennon ruusunpunaiset kaakelit osassa huonetta - how nice is that. Kalusteet uusimme asunnon ostaessamme jotka tuovat onneksi vähän enemmän omannäköistä ilmettä, mutta muut pinnat ovat entisellään. Näillä mennään, toistaiseksi! Kivaa viikkoa kaikille, hyvin touhuntäyteisen ja erittäin mukavan viikonlopun jälkeen on hyvä aloittaa uusi viikko.

2 kommenttia:

  1. Noi pinkin sävyiset kaakelithan näyttää vaan pirteeltä ja romanttiselta :) Ei ollenkaan pahat. Kivoja ostoksia MACilta. -Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh kiitos, kovin on pirteät joo ;) Mukavaa viikkoa Sannalle!

      Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...