Sivut

maanantai 27. elokuuta 2012

My precious - vihkibling

Koruista rakkain (sitten kihlasormuksen) on tullut kotiin ja säilyy hyvässä tallessa vielä hetkisen. Tämän enempää en vielä paljasta, mutta kaunis ja niin ihanan sopiva tämä pienen pieni aarteeni on. Pukukaan ei saanut minua herkistymään, tämä hassu pikkuinen kappale sai. Sormus on kotimaista Sandbergin käsialaa, jonka mallistosta löysin omat suosikkini ja varmasti monen muunkin. Suosittelen Mikonkadulla sijaitsevaa Mikonkultaa muillekin, hyvää palvelua. Pitkän etsinnän jälkeen me päädyimme juuri tänne ystävän suosituksesta.


Ihanaa viikkoa kaikille lukijoille!

4 kommenttia:

 1. Sait minutkin harhailemaan sormussivuille vaikka ei ole mitenkään ajankohtaista :D Ihania sormuksia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh onnea harhailuun :) Sandbergin mallisto on äärettömän kaunis ja monipuolinen, sovitin myös Kohinoorin, Tillanderin ja Princessin malleja.

   Poista
 2. Omakin suosikkini Kallioranta I on Sandbergin mallistosta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kallioranta on myös nätti, itseasiassa taisin sovittaakin yhtä niistä. Sen verran paljastan että omani on 1+ sivukivinen sormus. Niin kauniita ja valinnavaikeutta oli!

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...