Sivut

sunnuntai 26. elokuuta 2012

Inspiraatiota ja haaveita

Oikein hyvä viikonloppu takana. Ystävien kanssa skumppaa, lenkkeilyä, tyttöjen höpöttelyä. Samalla olemme viikonloppuna käyneet läpi oikein todenteolla haaveita, millaiseen kotiin seuraavaksi tässä kovan asuntokuumeen keskellä haluaisimme: +2000 luvulla rakennettu tai uudiskohteena pieni kolmio tai hyvin vanha tunnelmallinen kaupunkiasunto, jonka voisi rempata mieleisekseen ja joka on nähnyt elämää jo kauan seiniensä sisällä. Asuntopalstat ovat jatkuvassa syynissä (vaikka muutto olisi vasta keväällä) ja toivealueetkin ovat samat olleet aika kauan mutta täsmentyneet vielä. Samat tutut joissa on asuttu ja missä tuttuja asuu: itäinen Espoo mukaan lukien Haukilahti sekä Meilahti-Töölö-Lauttasaari-akseli. Neliöistä olemme valmiita tinkimään, sijainnista niinkään ei. Tosin suunnitelmat voivat aina muuttua niinkuin käykin usein. Tässä sunnuntai-illan nautinnoksi Per Janssonin yksi äärimmäinen sensuelli välityskohde Tukholmassa.Tällaiseen kaupunkikotiin aika moni muukin muuttaisi varmasti koska vain. Upean seesteinen kokonaisuus ja jykevät muurirakenteet tulevat seinistä kivasti esiin.
Kylppäri on sävyjensä puolesta omaan makuuni täydellinen. Tummaa hiekkaa, valkoista ja mustaa väripilkkuina. Todella kaunis kokonaisuus! Hyvää alkavaa viikkoa muille asuntohaaveilijoille!
Kuvat: perjansson.se.6 kommenttia:

 1. Ainahan se on mielessä- haaveiden asunto. Vaikka juuri nyt ei olekaan aikeita muuttaa.

  Asumme ihanassa, hyvin hoidetussa taloyhtiössä yhdellä mainitsemistasi alueista, kynnys lähteä täältä on aika korkea kun talo sekä alue on mieleinen ja kaikki tarvittava on lähellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Lumo! Kantakaupungissa asumisessa on kyllä tosiaan puolensa ja haaveilemme myös kaupunkiin silloin tällöin takaisin vaikka Espoossakin hyvin viihtyy :)

   Poista
 2. Upea asunto kertakaikkiaan!! Kyllä kelpaisi tuolla asustella vaikka kuinka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös, asunto on upea kuten monet Per Janssonin välityskohteet. Tosi kaunista, näissä kuvissa silmä lepää <3

   Poista
 3. Kaunista, jollei lähestulkoon täydellistä! Itsellämmekin hakusessa koti wanhasta talosta Etu-Töölöstä, jonka saisi remontoida unelmaa vastaavaksi - saa nähdä, miten tässä käykään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etu-Töölö on aivan ihana, yksi lempparimme! <3 Voi kun sellaisen timantin löytäisi mutta neliöhinnat huimaavat. Vanhoissa taloissa on todella tunnelmaa!

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...