Sivut

torstai 23. elokuuta 2012

Planning planning

Syksyiset illat ovat omiaan kotitouhuille ja inspiraatiolle. Täällä suunnitellaan ja on suunniteltu koko viikko kaikenlaista: häitä cateringin kanssa (mielettömän hyvä fiilis tuli), tarjoiltavaa ja kattausta, tulevaa kaaosta hääpäivän aamulle koska tilaamme on juuri varattu toiset häät edellisenä iltana, tyttöjen tulevaa naisten viikonloppua, töissä uusia projekteja...Odotan aivan innolla viikon päästä koittavaa naisteniltaa, jolloin yhdeksän naikkosta, parhaita ystäviäni, kokoontuu koko päiväksi yhteen aamun pikkutunteihin saakka. Tämä naistenpäivä on pian jo perinne, viimeksi aloitimme myös aamumme Primulan brunssilla, jatkoimme hemmotteluhoitoihin ja illalla yhdessä saunomaan ja yöjameihin. Sama kaava suunnilleen toistuu nytkin. Tsin tsin!Ikean kuvastokin kilahti postiluukusta alkuviikosta, mutta itse olen paneutunut vähän erilaisiin kuvastoihin. Jos tarvii juhliin jotain joskus ylipäätään, kannattaa tutustua tarkemminkin Dunin valikoimiin ja ideoihin muutenkin kuin pelkästään marketin hyllyissä. Sieltä tuotteet ovat varmasti jokaiselle tuttuja. Juhliin ja illallisiin Dunilta löytyy paitsi loistavia kattausvinkkejä, myös kaikki tarvikkeet mitä kattaukselta voi kutsuille toivoa. Olen selaillut ravintoloitsija-anoppini lehdykkäitä kotona ja olemme suunnitelleet näiden pohjalta juhliimme tilattavia. Catering hoitaa sitten loput sekä esillepanon. Ostin hopeanvärisiä tarjoilulautasia, näitä voi syksyn mittaan tarvita ihan muuten vaan illanistujaisissa. Kannattaa kokeilla myös huvikseen Dunin väripyörää. Dunin oppien avulla meidänkin servetit ovat jatkossa muuta kuin tötterölle kääritty tai lätkäisty laiskasti lautasten päälle. Mukavaa syksyistä iltaa lukijat! Hääaiheet vilahtelevat tässä syksyllä muiden postausten mukana silloin tällöin mutta harvakseltaan.


4 kommenttia:

 1. Oih! Suunnitteleminen on ihanaa!! Varsinkin jos tiedossa on kivaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ja rakastan kaikenlaista suunnittelua ja listauksia :) Ja tämä on yksi niistä parhaista suunnittelukohteista, omat häät! Hyvää viikonloppua!

   Poista
 2. Ihanan tunnelmallinen tuo kuva teidän ruokailutilasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos SanMa :) Pöydän äärellä tulee monesti kirjoiteltua blogiakin koska meillä ei ole erillistä työskentelytilaa.

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...