Sivut

tiistai 7. elokuuta 2012

DIY: kynttilänjalka

Todellinen DIY: kynttilänjalka kotiin suoraan luonnosta. Olen koittanut tässä hyvän tovin näihin mielenkiintoisiin sarviin tottua ja miettinyt, mihin kaapin perältä ne saisi istutettua ja mihin tarpeeseen. Jos maalaisi ne valkoisiksi? Parvekkeelle? Kynttilänjalaksi :) Mies armas raahasi nämä jännät sarvet meille, ilmeisesti hän/joku on ne joskus metsästä löytänyt hirven niistä omatoimisesti luovuttua. En siis keksinyt minne nämä laittaisin, ennen kuin löysin ihanan inspiraatiokuvan jokseenkin syksyisestä sisustuksesta. En halua ajatella että syksy on vielä täällä. Silti syksyiset sisustusjutut ja muut pyörivät mielessä.


Tässä alla olevassa kauniissa kodissa on kovin ihanat kausisävyt! Valaisin on muuten hyvin samantyyppinen, joita löytyy Ikeasta. Tämän huoneen tunnelman haluan varastaa myös osittain meille syksyiseen kotiin, pinnattu Pinterestistä.


Näissä tunnelmissa keskiviikkoon ja tyttöjen tapaamiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...