Sivut

lauantai 25. elokuuta 2012

Huomenta kultaseni

Aamutuimaan tuli todettua jälleen: ei parempaa miestä voisi minulle olla. Kaveri jaksaa yllättää ja nähdä vaivaa ilahduttamiseen arjen pieninä tekoina. Aamulla sain herätä valmiiseen "brunssipöytään" ja kahvintuoksuun kun T oli omin kätösin vääntänyt leivät, patongit ja hedelmät esille. Kaikessa pöydän pelkistetyssä olemuksessakin masu tuli tosi täyteen.

Mies ei tullut valkoisella ratsulla elämään vaan valkoisella, ehkä jo elämää nähneellä Peugeotilla kymmenen vuotta sitten. Hauska huumorintaju saa minut nauramaan monta kertaa ja juttumme ovat välillä sitä tasoa, että moni ei ymmärtäisi jutun hauskuutta jos kuulisi. Saatamme hokea monta kertaa päivässä "oot rakas" "niin sinäkin", kuulostaa niin kivalta pieneltä moikkaukselta askareiden keskellä vaikka astianpesukonetta tyhjentäessä. Remonttihommat ja moottorin pärinät ovat T:lle yhtä suurta utopiaa kuin hiihtomonot ahvenelle, mutta sitä vastoin hän viihtyy keittiössä tehden loistavaa ruokaa, lähtee golf-kentille poikaporukalla ja saa uskomattoman tahdonvoiman avulla itsensä triatlon-kuntoon. Paras piirre on se, miten uskomattoman avarakatseinen ja hyväsydäminen hän on muita kohtaan. Hän pitää todella lähellä ne, ketkä ovat hänelle tärkeitä ja panostaa ihmissuhteisiin paljon. T tsemppaa minua aina täysillä siinä mitä teenkin, vaikka hyväntahtoisesti saattaisi välillä höpötouhuilleni naureskellakin kun keksin välillä mitä oudoimpia asioita.

Hyvän mielen viikoloppua kaikille!

8 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanalta! Upea mies sulla! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos I! Paras kumppani ja ystävä :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. On, oikean kanssa olen menossa naimisiin ♥

   Poista
 3. Ensin epäilin, että elämässämme on sama mies! Jotain eroavaisuuksia silti löytyy. Remppa- ja korjaustaidot eivät aina ole kaksiset, mutta avarasydäminen mies ilahduttaa pikku teoillaan, huumorintajullaan ja kannustavuudellaan päivittäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh sait leveän hymyn huulille, ilmeisesti olemme molemmat hyvät kumppanit löytäneet! ♥ Pienet teot ovat yleensä niitä kauneimpia.

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...