Sivut

perjantai 10. elokuuta 2012

My wishlist

Toivomuslistaa tulevaan ja saa laittaa taas vanhaa toisesta päästä kiertoon. Etenkin astiastoa kaivattaisiin V&B.ltä lisää, illanviettoja on syysiltojen hämärässä tulossa enemmän. Tein toivomuslistaa syyshankinnoista ja samalla mikseivät nämä jutut toimisi myös häälahjalistalla. Välttämättä emme tee lahjalistaa lainkaan. Jos lahjalista tulee, toteutamme sen naimakaupat.com sivustolle sekä omalle sivullemme. Toki on mukava saada hyödyllisiä asioita mikäli joku haluaa ostaa jotain muistoa, ensisijassa kuitenkin toivomme avustusta matkakassaan tammikuuta varten. Lennot on pelkästään ostettu, kaikki muu edessä on seikkailua. Eli saisimme todnäk kulumaan reissussa lahjakassan viimeistä senttiä myöten.1. Bo Conceptin sivupöydät 3 kpl 269€ makuuhuoneeseen 2. Gant Home raitatyynyliinat 36€ talvipetiin valkoisten pussilakanoiden seuraksi 3. Lahjakortti Finnish Design Shoppiin uusia kodin hankintoja varten 4. Normann Copenhagen Light House 92€ terassille viileneviin iltoihin 5. Kartellin Dune-tarjotin 55€ tarjoamisia varten ystävien illanviettoon 6. Villeroy&Bochin astiastoomme täydennystä: lautasia, kahvikupit 2 kpl asetteineen, syvä kristallikulho 26 cm salaattikulhoksi 55€, dippikipot kastikkeita ja muuta pientä napoteltavaa varten 5 osaa, 56€. Kuvat: Stockmann.fi, Finnishdesignshop.fi, Boconcept.fi.

Lahjojen antaminen on vielä kivempaa kuin niiden saaminen. Jaksan miettiä lahjapapereiden väriä ja koristeluja tarkkaan ja etenkin, jos lahjansaaja on läheinen ja tiedän hänen tyylinsä ja makunsa, on kiva suunnitella lahjaa. Rakastan myös annettuna ja saatuna kaikenlaisia ylläreitä. Miekkonen jaksaa niitä järjestää ja on saanut kyllä jalat välillä hyytelölle ihanista, vaivaa nähdyistä jutuista tai pienistä piristyksistä. Häälahjakin voi hyvin olla ihan hyvin muutakin kuin tavaraa: vaikkapa hääparille hääauto lainaksi, apu kutsukorttien suunnittelussa ja painatuksissa, lahjakortti hemmotteluhoitoihin (tällainen lahja olisi ihana saada), kuumailmapallolento (työkaverini sai juuri tällaisen), illallinen lemppariravintolassa, taitavammilta vaikkapa häävalokuvaus tai muuta vastaavaa.

Jatkankin tässä haaveilua viikonlopun siivittämänä :) Kuvat: Pinterest, Etsy.com.

4 kommenttia:

 1. Piti tulla heti kurkkimaan listaasi, kun itsekin tein eilen toivelistaa - en tosin häitä varten vaan omiani tulevia astiahankintoja silmällä pitäen :)

  Ihania valintoja löytyy listastasi - erityisesti tuon "valotalon" huolisin kotiimme vaikka heti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin myös kurkkaamassa listasi ja paljon kaikkea tarpeellista :) V&B kakkutarjotin ja Kartion lasit olisivat täällä hakusessa.

   "Valotalo" on tyylikäs kyllä, sen yksinkertainen design viehättää! Löytyykin jo monesta kodista :)

   Poista
 2. Toivomuslista näyttää hyvältä :)) V&B astiat sopivat niin kivasti kattaukseen että meilläkin keräillään niitä. KS

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos KS! Astiastoa pitäisi tosiaan kerryttää, ei ole kymmenenkään yhdessäolovuoden jälkeen vielä kaikki kipot ja kupit koossa :)

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...