Sivut

tiistai 24. syyskuuta 2013

Yksityiskohtia: omat suosikit Habitaressa

Vihdoin omat suosikit yksityiskohdista Habitaresta ovat suunnilleen tässä. Miehen, ystäväpariskunnan ja siskon kanssa messuilla tunnit suorastaan juoksivat. Messujen jälkeen Helan gårit kajahtivat aamun pikkutunneille rapujuhlissa ja pieni flunssanpoikanen iski tietenkin uudelleen kiinni. Harmikseni en tänään ehinyt flunssalta ja töiltäni treffaamaan kahta ihanaista bloggaria, mutta pian koitetaan uudelleen tyttäret!

Olette nähneet varmasti kuvia Habitaresta lukuisasti, mutta tuonpa vielä näiltä sisustuksen ykkösmessuilta omat näkemykseni jälleen tältä vuodelta esiin. Toisessa Habitare-postauksessa tulen kertomaan oman tulevan asuntomme valinnoista, joita messuilla bongasimme. Messut eivät olleet meille lainkaan turhat, vaan mm. takka ja keittiöallas tuli päätettyä messun aikana ja säästimme mukavan summan messualennuksilla. Kyllä kannatti käydä!

Marokon kutsu

Ensimmäinen osasto, jossa kaivoin kameran esille, oli ZocoHome. Aiemmin olen jo Pinterestissä fiilistellyt marokkolaista tunnelmaa sisustuksessa, ehkä tämä pimeä ja kylmä syysaika saa entistä enemmän haikailemaan ihanan kimmeltävien ja mausteisten mausteisten marokkolaisesineiden pariin.




Copper

Kupari on syksyn vahva ihastukseni marokkolaisuuden ohella. Miten upea olisi kuparinsävyinen putkikruunu olohuoneeseen tai kuparinen varjostin keittiöön! Vakiovalaisinosasto Grönlund löytyi messuilta tänäkin vuonna yhtä inspiroivana kuin ennenkin. Ylemässä kuvassa Katarina Dahlin suunnittelema kattokruunu By Rydénsille oli kerrassaan hieno.




Helpottavat jutut keittiöön Magissolta

Jääkaapissa viilennettävä cooleri ilman jääpaloja tai kätevä karahvi, joka pysyy kylmänä? Magisson uudet tuotteet ovat hauskoja tuparilahjoja tulevaa syksyä varten tai vaikkapa jouluksi jollekin annettavaksi.



Väriä ja ihania yksityiskohtia

Marimekon osastoa ei voinut olla ohittamatta, niin herkulliselta se näytti. Protoshopissa ihastuin erityisesti Ripsiraita-mattoon, joka on Hanna Anosen käsialaa: moderni "räsymatto" tyylikkääseen kaupunkiasuntoon tai terassille. Matto oli hauskaa kepeää puumateriaalia, tämän haluaisin ehdottomasti mökille jos semmoinen löytyisi.

Balmuirin tekstiiliosastoa odotin kovasti ja tämä on vilahdellut varmasti joka blogissa. Ihastuin näihin täysin eräässä asuntomessujen messukohteessa. Peittoja tuli halattua paikan päällä Habitaressa ja olisin voinut ottaa heti-kaikki-mulle. Uuteen kotiin sitten, vinks tupareihin tulijat! ;)




Muuta inspiraatiota

Normann Copenhagenin osastoa, Karl Andersson & Sönerin kauniita säilytysratkaisuja ja Vivamoon innovatiivisia kippoja tuli myös ihasteltua. En tiennyt, että Canada Goose valmistaa nykyään myös vuodevaatteita. Kamiinat näyttävät tulleen selvästi entistä enemmän markkinoille takkojen pariksi, mikäs hienompaa kuin musta kamiina valkoisessa asunnossa. Meille tulee varaava takka (josta lisää myöhemmin), mutta ei kamiinakaan olisi hassumpi ollut.








Sellaisissa tunnelmissa. Oli mukava istahtaa Tikkurilan skumppabaarissa alas tuumaamaan ideoita. Olipahan kerrassaan innovatiivinen viikko Helsinki Design Week: Design Market, Finnish Design Shopin kantisilta ja Habitare - kiitän ja kumarran!

14 kommenttia:

  1. Mainioita bongauksia - pari näistä oli itseltäni mennyt harmillisesti ihan sivu suun :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, no mutta no problem koska tosiaan blogeista voi bongata ne mitä itseltäkin meni ohi ;)

      Poista
  2. Näitä Habitare-kuvia ei kyllä kyllästy katselemaan:)! Kivoja juttuja olet bongaillut! Pikaista paranemista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla ja aina toki jokaisella on ne omat erityiset mieltymykset, minustakin on hauska katsella muiden inspiraatiokohteita! :) Kiitokset!

      Poista
  3. Ihastelin samaista kuparista kruunua :) ja marokkojuttuja tietty myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama maku :) Haluaisin jo niin kovasti sisustaa uutta asuntoa!

      Poista
  4. Sulla oli hyvä Habitare-postaus, suurin osa julkaistuista on olleet aika samanlaisia ja vaisuja. Ehkä näistä messuista todella sai irti eniten, kun oli jotain konkreettista isoa rakennettavaa tai suunniteltavaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anna kovasti, inspiroivia postauksia on ollut niin paljon että tämä oma tuli vähän jälkijunassa. Mutta kyllä olet oikeassa, messuista tosiaan sai irti paljon kun on oma kohde suunnitteilla!

      Poista
  5. Wow mikä tulisija! Toi jäi itsellä bongaamatta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä upea tulisija oli yksi potentiaalinen valinta meillekin, mutta päädyimme messuilla toiseen. Tulen esittelemään sen täälläkin! :)

      Poista
  6. Ah! Marokko marokko.. täälläkin on menetty sydän noille ihanille poufeille ja muulle marokkolaiselle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kertakaikkisen ihania, vaatii miehen suhteen vielä hiukan pehmittelyä mutta omaan sisustukseen haluan ehdottomasti ripauksen Marokon henkeä! :)

      Poista
  7. Tosi kivoja yksityiskohtia olit bongannut ja erityisen kivalta omaan silmään vaikutti tuo lehtiteline :)

    Tykkään tosi paljon sun sisustuspostauksista, mutta olisi kiva kuulla miten sun kesä kokonaisuudessaan meni, joten haaste on heitetty, klik! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kitty, sainkin tämän haasteen Sadulta ja otan vastaan mielellään, hauska juttu ja ihania kesäkuvia!

      Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...