Sivut

torstai 19. syyskuuta 2013

Naulakko uutta kotia varten - Inno Oka

Lupasin parhaita paloja sisustusviikon eri tapahtumista. Tässä viime viikonloppuisen Desing Marketin paras pala omaan käyttöön. Lauantai aamupäivä oli ehdottomasti paras ajankohta tehdä markkinoilla löytöjä, sillä toistamiseen sunnuntaina käydessämme ja naulakkoa noutaessamme kaikki parhaat palat oli jo myyty. Kun lauantaina kävin tapahtumassa, ihmiset pitivät kiinni haluamistaan tuotteistaan ja varasivat parhaat nopeasti. Tämäkin naulakko oli viimeinen kappale ja mukavassa alennuksessa.

Tässä siis uuteen tulevaan kotiimme suomalaisen Teppo Asikaisen suunnittelema Inno Oka-naulakko eteiseen. Naulakko oli tarkoitus säilyttää paketissa nätisti paketissa kunnes se pääsee oikeaan ympäristöön uuteen eteiseen, mutta ei tätä malttanut olla laittamatta heti esille. Naulakon on tarkoitus toimia vieraiden varalle ja laukuille nopeasti töistä kotiin tullessa, jotta asiat eivät pyöri eteisen lattialla hujan hajan ja peiliovia ei tarvitse aukoa joka käänteessä.

Olen miettinyt kauan Innon Okan ja Covon Latva-naulakon välillä, mutta tämän osuessa silmiini markkinoilla päätös oli siltä istumalta selvä. Tyylikäs ja tarpeeksi yksinkertainen, huomaamaton ja tukeva. Eteisessämme palvelee tällä hetkellä myös musta Hay Loop, joka siirtyy uudessa kodissamme jälleen makuuhuoneeseen. Hay Loop-naulakkoon hankin maanantaisesta Finnish Desing Shopin kantisillasta mustat Hayn henkarit, ovat vielä sovittamatta paikoilleen mutta täytyisi se tehdä, ehkä tänä iltana.Desing Marketista omaan eteiseen. Hyvää tulevaa viikonloppua kaikille, odotan innolla jo lauantain inspiroitumista ja Habitarea! Lauantai-iltana vietämme syksyn viimeisiä rapujuhlia isolla 17 hengen kaveriporukalla. Viikonloppu täynnä tärkeitä ihmisiä 12 kommenttia:

 1. Upea löytö! Meillä tarvittaisiin naulakkoa samaan tarkoitukseen uuteen taloon ja tätä olen myös katsellut sillä silmällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo löytöjä on mukava tehdä, tämä menee kuin nenä päähän meidän uuteen eteiseen :)

   Poista
 2. Eikös Tigerissa ollut joku aika sitten pitkälti samanlaisia myynnissä? Minä semmoista mietin, mutta eihän meille mahdu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole huomannut, mutta tämän tyyppisiä on kyllä joka lähtöön varmasti olemassa. Ja kun tästä on haaveillut, tämän oikean Okan tunnistaa heti :)

   Poista
 3. Kaunis naulakko ja ihanat valot eteisessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos, eteisen valopallot on omakin suosikkini, sopii erinomaisesti korkeaan vanhaan tilaan ja tuo paljon valoa!

   Poista
 4. Tulinpas heti vastavierailulle ja löysinkin todella kiinnostavan ja kauniin blogin. Jään kuulolle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla ja tervetuloa, on hauska löytää uusia blogeja vanhojen hyvien tuttujen lisäksi! :)

   Poista
 5. Tuo on kyllä nappivalinta. Olen itse katsellut samaa naulakkoa, juurikin vieraiden kamppeita varten. Harmi vain, kun miellä ei ole eteisessä oikein hyvää paikkaa sille.

  Mulla on muuten sitten syksymmällä tulossa pitkiäkin työpätkiä siellä suunnalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tackar ja kuten huomaat, täälläkään ei ole paikkaa mutta kummasti se solahti väliaikaisesti tuohon lipaston viereen ;) Ilmoittele kun olet tulossa, sovitaan treffit!

   Poista
 6. Aikas kivan näköinen, hyvä ostos! Meille ei mahdu :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykästyin itse tämän eleettömään ja yksinkertaiseen lookiin!

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...