Sivut

torstai 5. syyskuuta 2013

Kynttiläasetelma syksyyn

Syksyn (ja kesän) ensimmäiset kynttilät sytytetty vasta eilen. H&M:n kippoihin tuikkasin siniset tuikut tuomaan vähän marokkolaishenkistä tunnelmaa. Voluspan kynttilä on matkalla meille postissa täydentämään omaa kynttilävarastoa.

Tänään on vuorossa ystävän kanssa kahvittelua ja synttärilahjan valintaa omalle itselle. Lokakuinen matkamme Dubaihin on jo kovasti odotuksen alla ja yksi kohde on Marc Jacobsin liikkeet ja himoitsemani kello, jonka hankin synttärilahjaksi todennäköisesti vasta sieltä. Huomenna starttaamme töiden jälkeen tyttöporukalla autolla kohti perjantaimökkiä ja naisten laatuaikaa. Baileys-juustokakku on pyöräytetty ja odottaa huomista iltaa - osa likööristä meni kakkuun ja loput nautitaan saunan päälle. Lauantai aamuna palaamme takaisin kaupunkiin.
Life is good


Ihana aurinkoinen torstai ja pian on viikonloppu, nautitaan!

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Oli kyllä hauskaa, höpöttelyä pikkutunneille saakka :) Hyvää viikkoa Anskulle!

   Poista
 2. Voi mahtavalta näyttää! Ja sun suunnitelmat kuulostaa ihanan piristäviltä, syksyn keskellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksyyn kaipailee kaikennäköistä piristävää ja tämä viikonloppu tuntui kestävän tavallista kauemmin kun sen aloitti jo perjantaina ystävien kesken. <3

   Poista
 3. Kauniit kynttilät/tuikut. :) Iloista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin teille Jemina! :) Lisää tulossa samalle laudalle, kuten ylemmästä postauksesta huomaa.

   Poista
 4. Moikka :) löysin blogisi eilen ja olen sitä innolla selaillut. Tosi kauniisti sisustat. Onko tuossa bannerissa näkyvä talo se teidän paritalo? onko siitä jossain parempaa kuvaa blogissa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla ja lämpimästi tervetuloa! On kyllä eikä ole parempaa kuvaa vielä blogissa, pienin askelin laitan suunnitelmia. Harjakaiset ovat pian joten sitten ihan myös varsinaisessa muodossaan! :)

   Poista
 5. Ihanalta näyttää! Ja voi että, voi kun olisi Dubain matka itselläkin tiedossa, on kamala ikävä sinne! Kävin siellä viimeksi viime marraskuussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja vinkit otetaan Dubaihin vastaan, saimme hyviä vinkkejä kesäreissuillemme muilta ja niistä oli paljon apua! Lokakuun loma tuntuu kyllä odottamisen arvoiselta :)

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...