Sivut

perjantai 13. syyskuuta 2013

Sisustajan unelmaviikko tulossa

Sillä nimellä voisi kutsua tulevaa seitsemää päivää. Helsinki Design Week on startannut eilen ja viikkoon mahtuu vaikka millä mitalla tekemistä. Tällaiselle uudiskohteeseen muuttajalle, sisustushankintoja kuumimmillaan miettivälle esteetikolle nämä tapahtumat ovat parasta rentoutumista! Saa ihailla ja katsella ja saada ideoita kotiin ja ennenkaikkea inspiroitua desingista ja muotoilusta, jollaista ei tiennyt olevankaan. Nyt on mahtava asua ytimessä ja suunnata paikasta toiseen helposti, vaikka välillä pienen kaksiomme tilanpuute ahdistaa. Ennen koitoksia nautimme tänään parin tyttösen kanssa illasta meillä ja rentoudumme viikon päälle hyvällä ruoalla. Itseasiassa huomisen Desing Marketin olemassaolon tajusin vasta aamun lehdestä  ja koitan ehtiä sinne parhaani mukaan edes piipahtamaan, mutta FDS:n ilta ja Habitare on buukattu kalenteriin jo hyvissä ajoin.

Tässä koottuna viikon menovinkit joihin aion suunnata: Design Market Kaapelitehtaalla, Finnish Desing Shopin kantisilta ja Habitare messukeskuksessa.

Varmasti moni teistä lukijoistakin on menossa ainakin johonkin näistä tapahtumista. :)

Tulen kertomaan blogissa tapahtumien parhaat palat. Inspiroitumista viikkoon kaikille ja mahtavaa, että olette innokkaasti osallistuneet Hay Tray-pöydän arvontaan, arvonta on käynnissä siis 2.10. saakka!

4 kommenttia:

 1. Olinkin unohtanut koko Design Marketin - kiitti muistutuksesta! Ollaankin just sopivasti menossa Helsinkiin viikonlopuksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olimme itse lauantaina aamupäivällä ja parhaat palat vietiin heti porttien avauduttua ja jengin rynniessä sisään, onneksi sain itsellenikin pari juttua joita olen miettinyt :)

   Poista
 2. Ihania häppeninkejä, Habitareen ollaan myös tulossa! :) Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Habitare on kyllä vuoden paras messu! Viikon eka tapahtuma Desing Market on käyty ja sain ihanan Innon naulakon viimeisen kappaleen. Oli paljon hyviä ideoita ja mahtavia alennuksia!

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...