Sivut

maanantai 16. syyskuuta 2013

Väriä perjantaisessa syysillassa

Tämä on kyllä yksi syksyn unelmaviikko. Viikonloppuna nautimme perjantaina pienestä naisten illasta meillä (kuvat liittyvät tapaukseen :) ja lauantaina inspiroiduimme Desing Marketissa Kaapelitehtaalla. Hankin Desing Marketista Innon Oka-naulakon uuteen asuntoomme, jonka haimme miehen kera sunnuntaina kotiin.

Tänään hyvän ystäväisen kanssa piipahdimme Katajanokalle Finnish Desing Shopin kanta-asiakasiltaan Tulli- ja pakkahuoneelle, jossa upeiden syksyn uutuuksien esillepano oli vertaansa vailla vanhassa industrial-henkisessä tilassa. Onnistuin nappaamaan itselleni viimeiset paketit HAY-henkareita -20 % alennuksella. Näistä molemmista tapahtumista näppäsin parhaat palat kameraani ja lisää tulossa blogin puolelle tällä viikolla. Ja sisustuspainotteisen viikon kruunaa Habitare viikonloppuna! Sitten on syksyn sisustushankinnat hiljalleen tehty.

Syksyn ns. kattaus tyttöjen iltaan syntyi simppelisti mieheltä saaduilla synttärikukilla (miten nätti väriloisto versus omat valkoiset kukat) ja Riviera Maisonin värikkäillä tuikkukipoilla. Erilaiset juustot ovat pieni paheeni. Ei ole maukkaiden juustojen voittanutta ja juustot maistuvat kylmissä syysilloissa, punkkutonkka tytöille kyytipoikana. Menu oli niin yksinkertainen kuin Halloum-salaatti, Vuohenjuusto-ruispizza, Baileys-kakku ja juustolautanen. Odotan kyllä innolla uutta, isompaa keittiötä väliaikaisen vuokrakeittiömme tilalle, jossa voi kikkailla ja kokkailla isommalle joukolle ilman tilanpuutetta.

Mainiota viikkoa kaikille lukijoille, ja edelleen on arvonta Hay Tray-pöydästä käynnissä, osallistukaa toki, yhdellä tai tuplaten voittomahdollisuutesi kahdella arvalla. Ja kiitos jo kaikille tähän mennessä osallistuneille mainioista vastauksista, katsotaan kuun taitteessa ketä onni suosii!


2 kommenttia:

  1. Voi mikä väri-iloittelu tuossa ekassa kuvassa, kerrassaan ihana kuva! Ja tarjoilutkin kuulostavat hyvältä. Nyt alkoi sitten tehdä mieli lasillista hyvää Chardonnayta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuija, paljon saa värikkäillä kukilla aikaan! Ja lasi hyvää valkkaria sopii mainiosti syksyyn ;)

      Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...