Sivut

maanantai 9. syyskuuta 2013

27 + 1 = 28

Kas näin tuli yksi vuosi lisää. Kaksseiska muuttui kakskasiksi eli vielä on pari vuotta matkaa seuraavaan vuosikymmeneen. Happy bday! Iittalan Nappulan ostin Espan Iittalan myymälästä ja pidän kovasti tämän ihanan kapistuksen retrohenkisestä ja hienostuneesta ilmeestä! Nappula on varmasti syksyn trendikkäin kynttilänjalkavalinta HAY:n Lup-kynttilänjalan ohella. Haluan vielä pienemmän mallin tästä pariksi. Synttäreitä en varsinaisesti juhli isommin, mutta viikonloppuna nautimme tyttöjen kera mökillä Baileys-kakkua, lauantaina piipahdimme ystävien kanssa yöelämässä ja eilen katoimme pöydän simppelisti odotellessamme tulevaa hääparia kylään. Onhan siinä pientä juhlaa kerrakseen!

Pari yllärilahjaa olen saanut mutta tätä iltaa odotan todella innolla, kun miehellä on jokin odottamaton yllätys minua varten synttäreiden kunniaksi. Menemme myös illastamaan johonkin - ehkäpä yhteen lempiravintoloistani, minulle ei ole vielä paljastettu paikkaa. Rakastan yllätyksiä! Ostan myös itselleni synttärilahjan jonka näette myöhemmin.Syksyinen kynttiläasetelma on nyt valmis, Iittalan Nappula ja Voluspan uusi hurmaava kynttilä täydentävät metallinhohtoisen kokonaisuuden.Hyvää maanantaita, tämä tyttö nauttii synttäripäivästään! Tämä on jälleen paras ikä tähän mennessä.

Age is not just a number, it is an experiment.

22 kommenttia:

 1. Ihanaa syntymäpäivää, sankari! :) tosi hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos, synttärit olivat oikein mukavat! ♥

   Poista
 2. Paljon onnea! Nuo nappulat ovat niin ihania. Olen niiden ilmestymisestä saakka niitä ihaillut, mutta jostain syystä en ole ainuttakaan vielä hankkinut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saija ja ihastuin näihin Asuntomessuilla eräässä kodissa täysin :)

   Poista
 3. Onnittelut!
  Nuo kynttilänjalat ovat itselläkin olleet mietinnässä.

  VastaaPoista
 4. Oikein paljon synttärionnea!!! <3
  Sanna

  VastaaPoista
 5. Superisti onnea synttäripäivänäsi, teille tulee varmasti mukava ilta <3 Minä tulen tammikuussa parhaaseen 28-kerhoon! Piti jo eilen kysymäni tuosta Voluspan kynttilästä, tilasitko sen ihan nettikaupasta vai mistä noita voisi löytää? Tosi hieno meinaan :)

  Sähläsin taas eilen kommenttien kanssa ja poistin yhden sun kommentin vahingossa, enkä osaa sitä palauttaa. Luin silti, kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Superisti kiitos Kristiina, ilta oli tosi mukava! Voluspan tilasin Nelly.comista, heillä on hyvä laaja valikoima näitä :)

   Poista
 6. Synttärionnea! Ollaan näköjään samanikäisiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos ja nautitaan vielä näistä kakkosella alkavista vuosista ;)

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...