Sivut

perjantai 20. syyskuuta 2013

Hanging around - Hay Hang

Finnish Design Shopin kantisillasta Tulli- ja pakkahuoneella nappasin mukaani -20 % alennuksella pari viimeistä pakettia (10 kpl) Hay Hang henkareita. Kuparinväriset henkarit loppuivat illassa samantien, mutta nämä mustat menevät loistavasti yhteen mustan Hay Loop-naulakon kanssa. Tulette näkemään tarkemmin vielä kun olen asetellut ne oikealle paikalleen. Huomenna koittaa vihdoin meidänkin seurueelle Habitare, kuinka olenkaan odottanut! Illalla rapujuhlia varten on myös kaivettu kesällä ostettu Michael Korsin mekko esille. Ravunpunainen kolttu menee vallan mainiosti illan puna-valkoiseen väriteemaan.
Vielä huomiona, jos haluatte voittaa itsellenne Hay Tray-pöydän, voitte osallistua blogiarvontaan vielä 2.10. asti. Kerroin myös, että Himalla on tulossa toinenkin design-arvonta pian. Nyt se on startannut ja FB:ssa voit osallistua myös upean Secto Designin Octon tai Victon arvontaan.

Mitä parhainta ja inspiroivaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Söpöt henkarit! PS. Se on design eikä desing, g ja n toisinpäin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on juuri näin, kun kerran kirjoittaa samaan postiin väärin, menee toisenkin kerran automatic. Ja kiitosta! :)

   Poista
 2. Upea mekko! Nuo hengarit ovat tosi hyviä muotoilultaan. Hauskoja juhlia teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen, päivä Habitaressa vietetty ja täynnä ideoita ja seuraava steppi rapurallaa!

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...