Sivut

lauantai 28. syyskuuta 2013

Hayn henkarit ja uusi lämmike syksyyn: Mulberry

Sopii kuin nenä päähän. Hay Loopista tuli tyylikkäämpi ja ilmavampi uusien Hay Hang-henkareiden myötä, jotka sain vihdoin paikoilleen. Aiemmin naulakossa roikkuivat Ikean puiset valkoiset henkarit, jotka ihan näppärät nekin, mutta mahtuivat suhteellisen huonosti vieretysten tähän naulakkoon. Henkarit eivät ole hinnalla pilattuja vaan maksavat 10 €/5 kpl ja näitä saa sekä mustana että kuparisena. Tarkkasilmäiset saattavat huomata, että jotain uutta muutakin roikkuu naulakossa, nimittäin yksi synttärilahjani Mulberryn Jacquard Logo Scarf. Materiaali on pehmoista merinovillan ja kashmirin yhdistelmää, aivan älyttömän lämmin ja silkkisen tuntuinen iholla! Tämä tukkoinen nuhanenä tykkää tästä kovasti näillä syksyisillä viimoilla. Illalla vetäisen huivin kaulaan ystäviemme tupareihin. Mikäli vointi antaa periksi, on huomenna vuorossa koko päivän ystävän kanssa inspiroitumista kaupungilla.


Syysvaatteet mahtuvat huomattavasti paremmin naulakkoon pienenkin muutoksen myötä. Sain liikkeestä mukaani myös tyylikkään syyskatalogin jota kelpaa selailla.Erinomaista viikonloppua kaikille ja pukeutukaa lämpimästi jotta ei käy kuten allekirjoittanelle nuhanokalle. Ja hieno määrä teitä on jo osallistunut Hay Tray-pöydän arvontaan, ensi viikolla ratkeaa voittaja!

9 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Viivi :) Huivi on mielettömän lämmin ja henkarit mainio pari naulakolle.

   Poista
 2. Nyt meni nuo henkarit omallekin hankintalistalle, että tärähti - näyttävät tosi hyviltä tuossa Loopissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Klikklik FDS:iin ;) Olisin mielellään hankkinut kupariset mutta mustat sulautuu kieltämättä paremmin mustaan Looppiin.

   Poista
 3. Pikaista paranemista!

  Oiskos sulla muuten jotain vinkkejä pistää, mitä tulee Helsngin yöelämään? Tullaan ensiviikonloppuna sinnepäin, ja pilettäminen on mielessä. Menevä paikka pitäs löytää, muttei välttämättä kiinnosta "teinihelvetit" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tackar Ansku! Järkyttävän sitkeä köhä. Kas tässä tuleekin useampi: Teatteri, Ahjo, Maxine (uusi, sijainti Kampissa), LeBonk, Apollo, etkoilla Navy Jerry`s Kampissa myös mutta älkää nyt ainakaan Namuun eksykö ;)

   Poista
  2. Jees, mahtavaa! Kiitos paljon :)

   Poista
 4. Tuo huivi on, kun tehty sulle. <3
  Kaunista alkavaa viikkoa sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis! Samoin sinulle mainiota viikkoa! <3

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...