Sivut

maanantai 5. marraskuuta 2012

Yksi elämäni parhaista viikonlopuista

Pieni ei-sisustuksellinen päivitys tähän väliin että jää tästäkin blogiin muisto. Viikonlopusta tuli aivan täysin toisenlainen kuin olin suunnitellut, mutta hyvin positiivisella tavalla: ajattelin viettäväni kaasojeni kanssa sunnuntain suunnitellen häitä ja muuten rauhassa oleillen tehden sitä ja tätä. Vietinkin kaasojeni kanssa koko viikonlopun ja kaiken kaikkiaan 20 ihanan ja rakkaan naisen voimin. Meitä oli upea naisporukka koossa ja oli lämmittävää huomata, miten tytöt olivat päässeet mukaan pikkujoulusesongista huolimatta. Monet tytöt tuntevat jo entuudestaan toisensa ja kaasot ovat ystäviä keskenään, joten isossakin porukassa oli hyvin lämmin tunnelma.

Ihanat ja ikimuistoiset polttarit tytöt minulle järkkäsivät ja olivat nähneet vaivaa ja pistäneet vinkit korvan taakse mikä olisi mieluista, juhlat alkoivat jo perjantaina täydellä yllätyksellä toimistoltamme ja jatkuivat sunnuntaihin saakka. Tämä tyttö liikuttui moneen otteeseen ja viimeiset kyyneleet tirautettiin sunnuntaina minut kotiin tuodessa. Parasta oli ehdottomasti tässä porukassa oleminen ja yhdessä tekeminen!

Nämä virvokkeet jäivät tuliasena polttareista vielä kotiin tuomisiksi. Lisäksi häämenut on taiteltu valmiiksi jo aiemmin. Tässä alkaa olla homma pian kasassa.

Kiitos kultaiset ystäväni! <3

11 kommenttia:

 1. Kuulostaa huipulta. Oli varmasti mahtava viikonloppu teillä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihanaa, paljon meininkiä ja tekemistä ja ah, muotinäytös 12 vuoden takaisilla teinikuteilla ;) Nyt on hyvä mennä naimisiin!

   Poista
  2. Teinikuteet, voin kuvitella ;) Mun blogissa on sulle muuten haaste.

   Poista
 2. Oi ihanaa, varmasti upea viikonloppu ollut sinulla!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan ihana kyllä <3 Tämä pysyy mielessä aina!!

   Poista
 3. Kiva kuulla että sait mieleiset polttarit :) Itse vasta omiani odottelen, saa nähdä miten käy...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä odotukseen, itsekin odottelin näitä joulukuulle vaan kuinkas kävi, täytenä yllärinä tuli juhlat! Harvoin pystyy minua yllättämään mutta nyt oli aivan täydellistä :)

   Poista
 4. Kuulostaa olleen ihanat polttarit. Tsemppiä häävalmisteluihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosi mukavaa ja kiitos, ohi on ajat kun polttarit jäi nolona muistona mieleen, nykyään tämmöinen yhdessäolo ja hauska touhuaminen ovat ne jutut joista syntyi täydelliset polttarit juuri minulle :)

   Poista
 5. Polttarit ovat varmasti olleet ikimuistoiset! Kiva, että jaoit pienen palan niistä myös meidän lukijoiden kanssa :) Itse H-hetki taitaa myös lähestyä nopeasti - tsemppiä valmisteluihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Carita kivasta kommentista ja kyllä viikonloppu oli kaikin puolin ikimuistoinen, h-hetki todellakin lähenee huimaa vauhtia! <3

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...