Sivut

tiistai 13. marraskuuta 2012

Yöpöydän uusi pallojalka

Valaisin kotiin! Tämän piti sujahtaa pukin konttiin mutta sujahti meidän omalle yöpöydälle. Clas Ohlsonilla en olekaan vähään aikaan käynyt katsomassa valaisimia ja nyt aion ostaa kaikki jouluvalomme sieltä, miten laaja valikoima! Ohlsonin verkkokaupassa voi käydä bongaamassa tämän "Glamour pöytävalaisimen" (höperö nimi) hopeisena, jonka juuri hankin. Pentikiä tämä muistuttaa kovasti, myös monella muulla merkillä on toki vastaavia. Pentik pysyy meillä edelleen paraatipaikalla olohuoneessa. Upeilta näyttivät myös Vincent-valaisin, joka on nyt tarjouksessa, sekä Ella-valaisin valkoisena.


Yöpöydän nurkkaus on miehen aluetta: rustiikkinen kello, kirjapinot ja nyt minä menin vähän maustamaan kokonaisuutta tällä lampulla. Kiva - tykkään! ;)

5 kommenttia:

 1. Clasu jaksaa näköjään yllättää kerta toisensa jälkeen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Mape, kyllä näin on! :) Tänään mukaan osui toinen valaisin, joka menee tällä kertaa ihan sinne joulupukinkonttiin asti!

   Poista
 2. Himoitsen kans tuota jalkaa makkariin. Noi jalat oli tosi kivoja, mut sit varjostimet ei niinkään sitä mitä haen, saas nähdä päätyykö sitä ostamaan varjostimen jostain muualta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varjostimen voi vaihtaa näppärästi kyllä, irrallisena olivat osat :) Jalka on ajaton ja nätti kyllä vaikka millaisen varjostimen kera.

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...