Sivut

keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Lempiasioita: näistä pidän!

Sain tosi mukavan ja niin tähän aikaan sopivan haasteen ihanaiselta S:lta All You Need is White-blogista. Tässä on viime viikot väännetty täyttä työpäivää ja koitettu samalla tehdä hääjärkkäilyjä ja nähdä ystäviä, joten tällainen listaus, mitkä asiat piristävät itseä juuri nyt, tulee hyvään saumaan. Ehtii itsekin istahtaa rauhassa ja miettiä asiaa. Tässäpä nämä tulevat.

1. Listaa tämän hetken kymmenen lempiasiaasi.
2. Jaa haaste vähintään viidelle tykkäämällesi blogille ja ilmoita siitä heille.
3.
Muista nauttia listaamistasi lempiasioista mahdollisimman usein! :)

1. Tämän hetken yksi ehdoton lempiasia ja onneksi mieluinen sellainen on hääjärjestelyt. H-hetki koittaa jo 2kk kuluttua, joten aikaa ei ole hukattavaksi tämän suhteen yhtään. Hyvin paljon on jo tehty, eilen on varattu jo kirkkoharjoituksillekin aika ja suunnitelmat on koossa pitkälti toteutuksineen. Sitten vaan juhlat käyntiin!

Kuva lainattu: Junebugs Wedding

2. Rakastan aurinkoa ja sen piristävää vaikutusta! Auringon säteet rauhallisena viikonloppuaamuna, kun saa nukkua pitkään, piristää kummasti ja rauhallinen aamumeno on hyvinkin mieluista tekemistä!

3. Ystävien kanssa vietetty aika on +++ mieluista tekemistä tai ylipäätään kaikki puuha rakkaiden kanssa, oli se oma miekkonen tai muut. Sunnuntaibrunssit ovat olleet jo pitkään meille hyvä syy lähteä porukalla tapaamaan ystäviä hyvän ruoan merkeissä. Vakiopaikana Fazerin brunssi.


4. Kodin laittaminen nätiksi ja erilaisten sisustustyylien ihastelu ja haaveilu on joka viikkoista puuhaa, siitä into tähän blogiinkin lähti. Pinterest on tästä aivan oiva paikka, siellä saa hetkeksi heittää arjen peruspuuhat nurkkaan ja antaa ideoiden lentää kauniiden kuvien parissa.

5. Rakastan kynttilöitä ja niiden tuomaa tunnelmaa ja nautin vain olla kynttilän valossa luskellen esimerkiksi hyviä blogeja. Glögimuki tulee kuvioihin jahka marraskuu huomenna koittaa. Mieluista puuhaa ovat rauhalliset omat hetket. Tykkään kaikenlaisesta suunnittelusta ja tunnelmoinnista. Mietin ja tuumailen itsekseni paljon asioita ja höpöttelen suunnitelmista mielelläni myös muille.


6. Hyvä ruoka, paras mieli! Olemme viime vuoden aikana löytäneet miehen kanssa toden teolla ruoanlaiton ihmeellisen maailman. Sellaisia iltoja on kiva järkkäillä, mihin kutsuu ystäviä syömään kolmen ruokalajin menun ja puolestaan pääsee itse seuraavaksi jonkun muun valmiiseen pöytään. Teemalla "neljän tähden illallinen" mutta sovellettuna, ei pisteitä antaen ja kuka milläkin kokoonpanolla. Blogeissa hullun suosituksi tullut Avokadopasta on kyllä täysin hehkuttamisen arvoista, T teki tätä meille yksi ilta ja kieli meni mennessään!


7. Tulevan hanimoonin suunnittelu ja muutkin matkahaaveilut ovat mieluista puuhaa. Australia on nyt päällimmäisenä mielessä mutta myös keväällä Alppimatka himottaa kovasti!

8. Liikunnan ilo. Juoksulenkki kirpsakassa säässä tai tehokas salitreeni laittaa kummasti mielen virkeäksi - vaikka aina ei jaksaisi.


9. Inspiroituminen ja oman kädenjäljen näkyminen innostaa: olen alkanut suunnittelemaan myös omia juttuja, kun olen tehnyt mainontaa parille yrittäjälle ja siinä sivussa on herännyt ajatus, että ei olisi mahdoton ajatus perustaa omaa toiminimeä jossain välissä. Graafinen suunnitellu ja konseptisuunnittelu on muutenkin jo töiden puolesta jokapäiväistä puuhaa.


10. Mieluista puuhaa on myös joulun odotus ja tuleva uusi vuosi. Ja kun katson näitä kymmentä kohtaani, huomaan aika arkipäivästen ja kivojen juttujen olevan mieluista. Se on juuri parasta, vaikka kuulostaa aikamoiselta kliseeltä, löytää ihan tavalisesta arjesta ne positiiviset jutut jotka laittavat hymyn huulille!

Laitan tämän positiivisen haasteen liikkeelle seuraaville upeille blogeille, ja kaikille muillekin blogeille, joita olisi tähän listaan mahtunut kymmeniä, haaste napattavaksi: Sweet life by Carita, Coconut White, Minna.K, Sea that Sparkles ,Esmeralda`s, Place for Dreams , SisustusUnelmia ja muutenkin tutulle ystikselle Jen:lle juuri perustettuun blogiin Casa Volmari.

Muistetaan iloita pienistä!

11 kommenttia:

 1. Ihana hyvän mielen haaste!! Tosi kivoja juttuja sulla listattuna, häävalmistelut erityisesti... Se on ihanaa aikaa!! Kiitos haasteesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli kyllä kiva, välillä pysähtyy itsekin ihan tuumailemaan mikä puha on mieluista :) Antaa hyvän kiertää, ollos hyvä!

   Poista
 2. kivat lempiasiat sulla! voin yhtyä moneen kohtaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kuin myös, ensi kerralla listataan vielä kymmenen kohtaa enemmän mitä tuli heti mieleen! :)

   Poista
 3. Ihania juttuja ja todellakin kun jaksaisi aina nähdä hyvät jutut ihan arjen ympärillä niin kummasti piristää! Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lauralle ja tosiaankin näin, kun muistaa toteuttaa itselle tärkeitä asioita, on jatkuvasti virkeämpi olo ja jaksaa nähdä vaivaa monen jutun eteen :)

   Poista
 4. Ihania kuvia! :) Olen itsekin huomannut, että omatkin lempparijutut alkavat vahvasti luisua kohti näitä jokapäiväisen elämän asioita - ihan tavallinen arki on loppuviimeksi tosi kivaa, kun siihen vaan osaa suhtautua oikealla asenteella :)

  Ja kovasti onnea viimeisiin häävalmisteluihin - nauttikaa! Blogissasi näkyneiden kurkistusten perusteella teillä tosin on homma hyvin hanskassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krista :) Todellakin, arki on hauskaa kun osaa nähdä sen muutenkin kuin harmaana putkena. Kiitos kiitos, hääjärkkäilyt tosiaan on jo hyvässä jamassa ja koitan välttää kaiken paniikin. Rouviintuneiden vinkeistä on ollut paljon apua ;)

   Poista
 5. Ihana tämä <3 Kiitos paljon haasteesta :)

  Hanimuunin suunnittelu on kyllä ihanaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;) Parasta! Täällä alkaa olla suunnitelmat tehty, teillä vielä kaikki kiva edessä, nauttikaa!

   Poista
 6. Ihania vastauksia <3 Toteutan tämän lähiaikoina, kiitos ihanuus <3

  VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...