Sivut

torstai 29. marraskuuta 2012

Pyryltä piilossa parvekkeella

Ihanaa, lunta! Vähän nassuun viima kävi ilkeästi mutta tulee niin jouluinen olo! Meidän parvekkeen jouluvalot on nyt asennettu. Kivasti heijastavat valoa parvekkeen laseistatakaisin! Valot ovat ledit ja hankittu tämän joulun ykköspaikastani valojen suhteen: Clas Ohlsonilta. Lasitetulla parvekkeella tarkenee hyvin myös vielä tähän aikaan kun ottaa viltin kainaloon ja villasukat jalkaan. Lisätunnelmia jouluparvekkeelta tulossa myöhemmin, minulla on visio kynttilämerestä ja uusista tekstiileistä parvekkeen sohvalle.


Yksi kätevä mies, tikkaat ja henkari. Sillä reseptillä on jouluvalot paikoillaan! Ihanaa, tunnelmallista viikonloppua kaikille glögimukien, villasukkien ja pikkujoulujen keskelle!

6 kommenttia:

 1. Aivan ihanan tunnelmalliset parvekevalot! <3 Ja oi, teillä on siellä lunta, täällä sitä odotellaan vielä saapuvaksi... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja heh juu, täällä on lunta vaikka naapurille jakaa, vaakatasossa pyryttää ja kaikki tiet tukossa :) Että tulihan sitä kun toivottiin!

   Poista
 2. Ihanaa, lunta! Ja tosi tunnelmallinen parveke ♥
  Mä oon ollut aivan maassa koko päivän, kun ei vaan näy lunta täällä meillä. Mutta tadaa, heti kun vähän kiukutteli, niin lumisade alkoi :)

  Kivaa viikonlopun aloitusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Maria! Täällä alkaa olla lunta riittämiin mutta tosiaan ihanan valoisaa. Pitkin päivää autot jääneet jumiin kinosten keskelle ja itse vedin vielä kunnnon ilmalennot kaupungilla :) Mitä parhainta vloppua myös sinulle!!

   Poista
 3. No niin, oot laittanut T:n hommiin. :) Harmitti, kun täällä ei eilen satanut lainkaaan. Asiasta kannatti kuitenkin ruikuttaa vähän, niin tadaa, yöllä sitä oli tullut reippaasti ja tulee koko ajan lisää. Ihanaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, hienosti hoito hommat ;) Täältä voisi kipata pari kuormaa lunta sinne mutta hyvä että sielläkin nautitaan hiljalleen talvimaisemista! Kivat vloput myös!!

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...